HALAMAN UTAMABONUSRUANGAN PELANGGANHUBUNGI KAMI

Bagaimana kalau saya kata, anda dah tak perlu risau lagi akan masalah gagal buat duit dengan program affiliate, sebabnya...

"Anda Akan Belajar Strategi Buat Duit Dengan Program Affiliate yang membantu saya dan ratusan ribuan ejen jana komisyen affiliate RM100 - RM450 konsisten setiap bulan?"

PERHATIAN: Bukan sekadar teori, tetapi berdasarkan case study dan pengalaman sebenar!

CONFIRM!

FAKTA: Semua orang boleh lakukannya.

 

Jika anda masih gagal untuk jana pendapatan daripada program Affiliate walaupun hanya RM100... bermakna ada sesuatu yang ANDA SILAP BUAT atau ada sesuatu yang ANDA TAK BUAT.

 

Awas!!

 

Anda sama sekali tidak akan jadi kaya raya dengan program affiliate. Tetapi... jika anda target nak dapat RM100 - RM500 extra setiap bulan, program affiliate boleh beri anda jalannya.

 

Lihat sebahagian bukti dibawah


Nanti dulu.

 

Bonus tambahan untuk anda, saya dedahkan Teknik Special sehingga saya berjaya memperoleh emel notifikasi transaksi dari Maybank dan juga CIMBClicks macam kat bawah ni.

 

Teknik ini memang ada kena mengena dengan Pemasaran Affiliate. Saya panggil ia dengan nama Teknik Rakan JV.

 

 

 

Saya tak ada cek bernilai 4 atau 5 angka untuk dipamerkan kepada anda sebagai bukti income saya dalam pemasaran affiliate.

 

Kerana saya tahu dan faham, hampir MUSTAHIL untuk orang baru, atau newbie untuk terus jana income 4 -  5 angka dengan program affiliate. Saya juga pernah bermula dari bawah dan tak tau apa-apa tentang affiliate marketing.

 

Oleh sebab itu saya hanya kongsikan bukti income sekitar RM30 - RM100, kerana ia lebih mudah dicapai oleh semua orang.

 

MAAF! Ini adalah ebook Premium. Bukannya ebook PERCUMA. Ebook ini ada HARGANYA.

 

"HARGA SEMASA = RM40 sahaja"

 

Sila tinggalkan website ini jika anda tidak serius nak belajar buat duit dengan affiliate atau sekiranya anda memang dah mahir dengan selok belok pemasaran affiliate.

 

Apa? Mahal sangat? Sabar dulu. Apa kata anda lihat dulu modul yang anda bakal pelajari.
 

Apa yang anda bakal pelajari daripada ebook Jurnal Pemasaran Affiliate?

 

 

Secara keseluruhannya, ebook ini mengandungi 159 muka surat yang dimuatkan dengan tips, teknik, taktik dan strategi pemasaran affiliate yang TERBUKTI BERKESAN.

 

Ianya adalah hasil pengalaman dan eksperimen saya sendiri dalam bidang pemasaran affiliate. Anda akan didedahkan dengan beberapa modul pemasaran, antaranya

 

1.0 Modul Pemasaran Emel:

  1. Jenis-jenis squeeze page berbeza yang anda perlu tahu
  2. Bukti pemasaran emel memang berkesan (lihat gambar)
  3. Struktur dan format emel follow up & broadcast
  4. Kumpul subscriber tanpa perlu domain dan hosting
  5. Tutorial Funnel Kit - Memudahkan anda untuk bina laman web landing page.

(Hasil promosi menerusi emel - sistem automatik, hanya perlu set sekali dan biarkan ia bekerja sendiri)

 

Anda nak guna kaedah ini? Ada syaratnya...

Syaratnya ialah anda WAJIB ada pengetahuan komputer, tahu menaip, dan kena selalu praktis. Senang sangat. Kalau tahu guna Microsoft Words, maknanya bolehlah guna kaedah pemasaran emel ni.

 

Satu lagi bukti kaedah pemasaran emel yang saya gunakan ini memang berkesan. Hanya perlu hantar satu emel, Alhamdulilah dapat satu sales walaupun baru 40 orang yang klik pada link affiliates saya.

 

Ini buktinya:

 

2.0 Modul Pemasaran Blog:

 

Ini antara topik-topik yang anda akan pelajari:

  1. Domain & hosting
  2. Panduan pemasangan blog wordpress self hosted
  3. Senarai plugin khusus untuk buat duit online
  4. Setting asas blog wordpress agar mesra SEO
  5. Copywriting, & content marketing
  6. Contoh artikel buat duit dengan affiliate
  7. Tiga (3) jenis blog untuk buat duit dengan affiliate
  8. Panduan & penerangan tentang SEO untuk blog affiliate

(Dengan Teknik SEO juga boleh dapat sales secara automatik)

 

Kalau anda seorang yang memang biasa dan aktif update status di FB dan lain-lain media social, anda juga boleh gunakan kaedah pemasaran blog ini.

 

Hanya medium pemasaran sahaja yang berbeza, tetapi tujuannya tetap sama. Malahan, teknik pemasaran blog mampu memberi kesan jangka masa panjang. Jangan terkejut kalau anda berjaya dapat sales secara automatik.

 

3.0 Teknik Pemasaran Ebook:

  1. Empat strategi tonggak utama memacu kejayaan teknik pemasaran ini.
  2. Kenapa Ebook?
  3. Fungsi ebook yang ramai agen affiliate tak tahu
  4. Bonus: Teknik XX untuk hasilkan sales konsisten TANPA KOS

(ebook pertama saya - MURAH tetapi dah hasilkan jualan lebih RM3,000++)

 

Ebook tersebut juga menjadi penyumbang kepada lain-lain komisyen affiliate. Untung dua kali ganda. Satu daripada jualan ebook sendiri dan satu lagi daripada promosi program affiliate.

 

4.0 Teknik Pemasaran Video:

  1. Flow pemasaran video
  2. Produk anda di muka surat pertama google
  3. Sistem YouTube yang paling Awesome!
  4. Tips sebelum muat naik video
  5. Pengenalan tentang YouTube Channel
  6. Teknik dan peraturan SEO khas untuk video YouTube

 

5.0 Teknik Media Sosial

  1. Rahsia
  2. Rahsia
  3. Rahsia
  4. Rahsia

 

6.0 Flow pemasaran online

Cara biasa ialah dengan bawa trafik terus ke laman jualan. Cara LUAR KEBIASAAN, bawa trafik ke laman web XXX terlebih dahulu. Ketahui apa itu laman web XXX dan cara menyediakannya.  

 

7.0 Bina aset perniagaan anda

Ya! Komisyen memang PENTING.

Namun ia tidaklah sepenting memiliki aset perniagaan anda sendiri.

Apa sebenarnya yang dimaksudkan dengan aset perniagaan? Kupasannya didalam ebook ini. Sia-sia usaha anda promosi bertahun-tahun kalau anda tak memiliki aset anda sendiri. 

 

8.0 Sales Funnel dan kenapa anda perlu ada sales funnel tersendiri

Ramai yang tak tau apa itu Sales Funnel hingga akhirnya merugikan usaha pemasaran. Untuk makluman anda, anda bakal terlepas tiga perkara apabila mengabaikan aspek sales funnel ini.

  1. Dengan sales funnel anda boleh, ______.
  2. Dengan sales funnel anda boleh menjual produk yang MAHAL.
  3. Dengan sales funnel anda boleh memastikan pelanggan yang sama terus beli, beli dan beli.  

 

9.0 Struktur komisyen affiliate ISTIMEWA

Kenalpasti kewujudan program-program affiliate tempatan dan luar negara yang memberikan struktur komisyen yang ISTIMEWA.

 

Saya yakin, walaupun anda hanya fokus pada satu teknik semata-mata, anda pasti boleh hasilkan komisyen affiliate.


Ya Sabree Hussin!, saya ingin buat tempahan Jurnal Pemasaran Affiliate ini dengan harga RM67 40.00 sekarang! serta mendapat jaminan kepuasan 100%

 


Sama ada anda nak dapatkan ebook ini atau tidak, semuanya terserah pada anda.

 

Saya dah pun sediakan satu panduan untuk membantu anda buat duit dalam pemasaran affiliate dan panduan ini adalah antara yang TERBAIK dan PALING LENGKAP pernah saya hasilkan.

 

Buat pengamal dan pembeli, saya doakan anda dimurahkan rezeki dan LEBIH KAYA dan BERJAYA daripada mereka yang tak pernah baca ebook ini!

 

Jika anda praktikkan apa yang diajar dalam panduan Jurnal Pemasaran Affiliate ini, saya pasti dalam masa tak sampai 30 hari, anda dah boleh dapat hasilnya!

 

Satu sales pun dah cukup untuk dapat balik modal!

 

 

Kenapa perlu berhenti dan limitkan usaha anda kepada satu produk affiliates sahaja, sedangkan ada banyak produk yang anda boleh promosikan kat luar sana!

 

Komisyen dari Panduan Rujukan Kerjaya PTD:

 

Komisyen dari Panduan Jobdirumah:

 

 

Ikhlas,

 

Sabree Hussin

Penulis

Blog saya: http://www.sabreehussin.com

 

Ps: Anda juga layak untuk mendapat bonus-bonus istimewa. KLIK SINI

 


HALAMAN UTAMAHUBUNGI KAMI
Hakcipta Terpelihara © 2014 - Jurnal Pemasaran Affiliate ::
Halaman Web ini dijana dan diperkuasakan oleh Mini Site Mudah(MSM)