Lazada Voucher RM30 Off untuk barangan terpilih dari Tesco sah dari 11 Nov – 13 Nov 2016

Bersempena dengan kempen Lazada Online Revolution 2016, setiap pelanggan boleh dapatkan potongan harga sebanyak RM30 apabila membeli barangan terpilih dari Tesco.

 

Bukan beli dekat Tesco berhampiran anda, tetapi beli di laman web Lazada yang menjual barangan dari Tesco. Tawaran ini hanya SAH untuk pembelian secara online sahaja.

 

Anda boleh klik sini untuk melihat tawaran dari Tesco.

kupon-diskaun-lazada

Di halaman tersebut, anda akan dapat lihat senarai produk yang dijual oleh Tesco.

 

Lihat pada gambar yang ditandakan dengan anak panah berwarna merah seperti dibawah.

kod-diskaun-lazada

Barangan terpilih yang memberikan anda diskaun tambahan sebanyak RM30 ada ditandakan dengan penanda seperti yang ditunjukkan pada anak panah kat atas tu. Sangatlah mudah untuk kenal pasti mana satu produk yang ada diskaun tambahan.

 

Sebenarnya kalau kita perhatikan, kebanyakkan produk Tesco yang dijual secara online menerusi laman web Lazada ini memang dah ada diskaun.

 

Sebagai contoh, produk Mobil 1 Fully Synthetic E/Oil 5W-50 (4L) Engine Oil seperti pada gambar diatas. Kalau harga asal, ianya dijual dengan harga RM229. Selepas tolak diskaun sebanyak 22%, harganya kini menjadi RM179.00.

 

Walaubagaimanapun, sekiranya anda menggunakan kod diskaun TESCOREVO semasa membuat pembelian nanti, anda akan dapat tambahan diskaun sebanyak RM30.

 

The best part is, diskaun ini adalah untuk semua orang. Tidak terhad untuk pelanggan baru sahaja. Sebagai contoh, saya berminat dengan Vacuum jenama Samsung macam kat gambar di bawah ni.

samsung-vacuum-terbaik-murah

Harganya ialah RM229.

 

Tunggu dulu.

 

Sebelum nak check out, pastikan masukkan kod diskaun TESCOREVO, dan anda akan dapat diskaun tambahan sebanyak RM30. Contohnya macam kat bawah ni.

kod-diskaun-tesco-lazada

Tanpa memasukkan kod diskaun dari Lazada ini, jumlah yang perlu dibayar ialah sebanyak RM238. Jumlah ini adalah termasuk kos penghantaran.

 

Tetapi selepas masukkan kod diskaun TESCOREVO, anda akan dapat lagi extra diskaun sebanyak RM30. Sekarang ni, jumlah yang kena bayar hanyalah sebanyak RM208 sahaja.

 

Kira lebih murah la kan.

 

Walaubagaimanapun, kod kupon diskaun ini hanya sah sehingga 13 November 2016 sahaja. Kalau lambat dari itu, mungkin tawaran ini akan dihentikan.

 

Kod diskaun dari Lazada ini tidak dihadkan untuk pengguna baru sahaja. Semua orang boleh guna. Apa pun, sila baca terma dan syarat di laman web Lazada.

 

Anda boleh klik sini untuk mula menggunakan kod diskaun ini.

 

 

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

twenty + nineteen =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes

%d bloggers like this: