Archive | April, 2017

Syarikat Hosting TERBAIK untuk mereka yang baru nak mula blogging

Sepanjang saya menulis dalam blog ini, mahupun menulis di mana-mana media yang dikawal oleh saya, saya banyak berkongsikan tentang peluang-peluang untuk buat duit secara online.   Antara yang saya rasa bagus untuk anda sertai adalah program Adhance. Anda boleh baca perkongsian saya mengenai program tersebut menerusi posting saya yang berjudul¬†Cara buat duit dengan AdHance by […]

Continue Reading 0

Tak perlu takut langgan domain dan hosting berbayar jika SERIUS nak berblogging

Satu nasihat yang kerap saya berikan kepada mereka yang baru nak mulakan kerjaya mereka sebagai seorang blogger ialah ini… “Jangan takut untuk langgan servis untuk dapatkan nama domain yang profesional dan hosting yang terbaik”.   Nama domain yang profesional tu, bagaimana? Ok… ianya memang subjektif.   Dari perspektif saya, nama domain yang profesional tu adalah […]

Continue Reading 1
bisnes-dropship-dari-china

Shopping barangan dari China tanpa perlu susah payah nak ke negara China

Boleh ke nak shopping terus barangan dari China tanpa perlu terbang ke negara tersebut? Jawapannya… MEMANG BOLEH.   Pada hari ini, proses jual beli telahpun menjadi sangat mudah. Kita tak perlu lagi bersusah payah untuk berada di sesuatu tempat physically semata-mata untuk beli sesuatu barang.   Para penjual zaman sekarang ni pun ramai yang dah […]

Continue Reading 0
makanan-kucing-buttons-and-now

Promosi Pet’s Fair Week di Lazada Malaysia – Pelbagai barangan untuk haiwan kesayangan dengan harga terendah

Saya perasan yang saya dah agak lama tak beli sebarang produk untuk kucing-kucing kesayangan saya dari Laman web Lazada Malaysia.   Sekarang ni, kebanyakkan barang saya akan beli di Pet Shop berhampiran saya.   Tapi tadi, masa saya buka laman web Lazada, saya baru perasan yang rupa-rupanya sekarang ni ada promosi Pet’s Fair Week.¬†   […]

Continue Reading 0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes