Author Archive | Sabree Hussin

harga-seluar-munafie

Berapa harga seluar dalam Munafie?

Berapa harga seluar dalam Munafie? Mungkin ramai juga yang nak tau, berapa sebenarnya harga jual untuk seluar dalam Munafie ni? Dalam perkongsian pada kali ini, saya akan cerita serba sedikit tentang seluar dalam Munafie ini.   Ini merupakan lanjutan bagi artikel saya sebelum ini. Jika anda masih belum pernah baca, boleh klik pada link dibawah […]

Continue Reading 3
program-involve-asia

Bagaimana cara buat duit dengan Program Referral Involve Asia?

Saya pernah cerita tentang program referral yang dianjurkan oleh Involve Asia beberapa kali dalam blog-blog yang saya tulis.   Kali ini saya nak tunjukkan pula, bukti bahawa program ini memang benar-benar membayar ahlinya. Kat bawah ni adalah screenshot pembayaran yang saya terima dari pihak Involve Asia.   Kalau selama ni saya asyik bercerita tentang kehebatan […]

Continue Reading 0

Fatwa yang mengatakan Pokemon dan permainan Pokemon Go adalah HARAM

Permainan Pokemon Go di fatwakan sebagai haram? Semasa permainan ini baru mula-mula sampai ke Malaysia dan boleh dimainkan, saya ada dengar berita dari beberapa sumber yang mengatakan Pokemon Go ni haram!   Pada mulanya, berita yang saya dengar adalah (kononnya) bersumberkan daripada mufti Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur yang antara paling awal mengeluarkan fatwa mengatakan Pokemon […]

Continue Reading 0

Kenapa saya pilih untuk guna Sistem Autoresponder Emelmatik

… dan kenapa anda juga patut pertimbangkan untuk guna sistem autoresponder emelmatik ini juga.   Saya telah menjadi pengguna sistem autoresponder ini sejak dari tahun 2013 lagi. Pada ketika itu, sistem autoresponder emelmatik ni bukanlah autoresponder utama saya. Selain emelmatik, saya juga menggunakan sistem autoresponder Aweber dalam kempen-kempen pemasaran online yang saya jalankan. Pada waktu […]

Continue Reading 0
buku-wang-anda-dan-islam

Halal atau Haram pendapatan yang kita perolehi setiap bulan?

Saya teringat pengalaman saya satu ketika dulu, sewaktu saya masih baru mengikuti kelas untuk menjadi ejen bagi syarikat takaful. Dalam kelas ni, macam-macam perkara yang diajarkan. Daripada pengetahuan tentang produk, pengetahuan tentang pasaran, kerenah pelanggan hinggalah teknik-teknik pemasaran.   Pada satu hari, salah seorang penceramah menutup kelas dengan mengutarakan satu persoalan yang sampai sekarang saya […]

Continue Reading 0
pokemongo-powerbank-pokeball

Apa produk dari China yang bagus untuk diniagakan?

Negara China memang terkenal dengan kepakaran mereka dalam menghasilkan pelbagai jenis produk dalam kuantiti yang banyak dan dengan harga yang murah. Sekiranya anda perasan, barangan buatan China dengan tag “Made in China” banyak terdapat di sekeliling kita.   Berus gigi, kasut, kereta mainan, perkakasan dapur, peralatan elektrik, pakaian dan macam-macam lagi produk harian yang ada […]

Continue Reading 1
perlaking-review

Produk Perlaking 1,000,000MG Serbuk Mutiara Asli Rahsia Kecantikan dan Kulit Gebu

Saya perasan, ramai juga kawan-kawan dalam senarai FB saya yang bercerita tentang produk Perlaking. Pada mulanya saya ambil tak endah sangat. Tapi disebabkan semakin hari makin ramai yang post tentang produk ni, mula timbul satu idea.   Mungkin juga ini adalah satu peluang yang muncul sendiri di depan mata. Peluang macam ni bukan selalu akan […]

Continue Reading 1

Perlu ke peniaga, ejen affiliate dan blogger tayang bukti pendapatan mereka di internet?

“Apa pendapat anda tentang peniaga-peniaga online, ejen-ejen affiliate, ejen dropship, mahupun blogger yang suka tunjuk atau tayangkan income yang mereka berjaya hasilkan secara online?” Pernah tak terlintas dekat fikiran anda, yang mereka ni adalah golongan yang poyo, riak, suka menunjuk dan sebenarnya ada niat tersembunyi! Ha ha   Serius. Dulu saya pun rasa tak selesa […]

Continue Reading 0

Harga cermin mata bagi masalah silau

Macam mana kita nak tau sama ada kita ada masalah rabun silau ataupun tidak?   Mudah sahaja.   Pergi ke mana-mana kedai cermin mata Optometrist dan cakap kat staff sana, yang anda nak buat pemeriksaan mata.   Kena bayar ke kalau nak buat pemeriksaan mata? Biasanya tak perlu bayar apa-apa. Pemeriksaan untuk masalah┬árabun mata disediakan […]

Continue Reading 0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes