Author Archive | Sabree Hussin

tiket-percuma-air-asia

Strategi buat jualan PANTAS dengan kaedah pemasaran emel

Apakah cara pemasaran yang boleh menghasilkan FAST CASH?   Adakah pemasaran menggunakan FBAds? Pemasaran menggunakan Instagram dengan teknik Instagram Kaboom? Atau adakah kaedah pemasaran menggunakan medium blog seperti yang saya sedang gunakan sekarang ni?   Pada pandangan saya, kaedah paling pantas untuk dapatkan duit apabila buat pemasaran ialah dengan menggunakan teknik pemasaran emel.   Lebih-lebih […]

Continue Reading 0

Macam mana cara nak hasilkan iklan yang berkesan?

Salah satu misteri paling besar, yang ramai usahawan internet masih lagi tercari-cari apa jawapannya ialah… persoalan tentang “macam mana nak menghasilkan iklan yang berkesan?”   Susah ke nak hasilkan iklan yang berkesan ni?   Bila kita cerita tentang nak hasilkan iklan yang berkesan, apa sebenarnya yang anda lihat, atau penanda aras apakah yang anda gunakan […]

Continue Reading 0
buat-bisnes-seminar

Buat duit dengan menjalankan perniagaan seminar

Saya mengikuti secara dekat beberapa orang internet marketer di Malaysia.   Ada yang saya follow, sejak dari zaman mereka masih newbie dan tak dikenali lagi. Sekarang ni, hasil daripada kecekalan dan mungkin konsistensi mereka dalam bekerja, akhirnya sekarang mereka mula dikenali dan ada pengikut tersendiri.   Sebahagian daripada Internet Marketer yang saya follow, mereka bermula […]

Continue Reading 0

Syarikat yang membayar untuk share link

Jika diluar sana, terdapat syarikat yang sudi untuk membayar anda upah, hanya untuk lakukan kerja-kerja mudah seperti kongsi link url, adakah anda akan sanggup untuk lakukannya?   Bila kita fikirkan semula.   Sekadar kongsi link url di media sosial, di blog, forum dan sebagainya… apa yang susahnya? Kerja-kerja seperti ini bukan sahaja mudah, malahan ada […]

Continue Reading 0

Ebook Rahsia Taobao – 5 Sebab kenapa ebook ini BESTSELLER di klikjer

Ebook Rahsia Taobao mengajar cara-cara untuk borong barangan dari China menerusi laman web Taobao.com   Menariknya, dengan bantuan ebook ini, mereka yang langsung tak pandai bahasa cina juga boleh beli dari laman web Taobao.com tanpa sebarang masalah.   Apa kaitan bahasa cina dengan laman web taobao? Jika ini merupakan kali pertama anda mendengar tentang laman […]

Continue Reading 0

Syarikat Hosting TERBAIK untuk mereka yang baru nak mula blogging

Sepanjang saya menulis dalam blog ini, mahupun menulis di mana-mana media yang dikawal oleh saya, saya banyak berkongsikan tentang peluang-peluang untuk buat duit secara online.   Antara yang saya rasa bagus untuk anda sertai adalah program Adhance. Anda boleh baca perkongsian saya mengenai program tersebut menerusi posting saya yang berjudul¬†Cara buat duit dengan AdHance by […]

Continue Reading 0

Tak perlu takut langgan domain dan hosting berbayar jika SERIUS nak berblogging

Satu nasihat yang kerap saya berikan kepada mereka yang baru nak mulakan kerjaya mereka sebagai seorang blogger ialah ini… “Jangan takut untuk langgan servis untuk dapatkan nama domain yang profesional dan hosting yang terbaik”.   Nama domain yang profesional tu, bagaimana? Ok… ianya memang subjektif.   Dari perspektif saya, nama domain yang profesional tu adalah […]

Continue Reading 1
bisnes-dropship-dari-china

Shopping barangan dari China tanpa perlu susah payah nak ke negara China

Boleh ke nak shopping terus barangan dari China tanpa perlu terbang ke negara tersebut? Jawapannya… MEMANG BOLEH.   Pada hari ini, proses jual beli telahpun menjadi sangat mudah. Kita tak perlu lagi bersusah payah untuk berada di sesuatu tempat physically semata-mata untuk beli sesuatu barang.   Para penjual zaman sekarang ni pun ramai yang dah […]

Continue Reading 0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes