Author Archive | Sabree Hussin

bekerja-sendiri-seronok

Pengalaman lima tahun bersama dengan Jobdirumah! Jobdirumah tipu atau tak?

Bagi individu yang tercari-cari peluang untuk buat duit dari rumah, atau yang nak bekerja dari rumah, pasti pernah jumpa laman web Jobdirumah ini. Laman web ini memang cukup popular, dalam kalangan individu yang bekerja dari rumah. Untuk pengetahuan anda, saya juga merupakan salah seorang ahli yang pernah mendaftar untuk menyertai program latihan bekerja dari rumah […]

Continue Reading 0
buat-kerja-dari-rumah-tanpa-modal

Kerja dari rumah tanpa modal 2018 yang TERBUKTI boleh buat duit

Apa pendapat anda tentang orang-orang yang bekerja dari rumah? Adakah anda mengenali seseorang yang memang kerja hanya dari rumah? Mungkin seseorang yang dimaksudkan itu adalah terdiri daripada kenalan anda ataupun mungkin dari kalangan saudara mara anda sendiri?   Pernah ke terlintas di fikiran anda, untuk anda juga bekerja dari rumah satu masa nanti? Serius. Saya […]

Continue Reading 1
apa-itu-involve-asia

Kerja sambilan dari rumah sebagai ejen pemasaran online serta bukti pendapatan

Adakah anda masih lagi mencari-cari peluang untuk bekerja sambilan dari rumah, ataupun anda telahpun memulakan langkah pertama untuk bekerja dari rumah?   Saya pernah tulis mengenai kerja dari rumah yang boleh dipercayai dalam blog ini sebelum ini. Kalau yang belum baca perkongsian saya tu, apa kata anda luangkan masa sejenak untuk baca. Tak lama mana […]

Continue Reading 0
skmei-watch-brand

Cara senang nak shopping barang dari China?

Ya, kalau nak shopping barangan dari negara China, kita tak perlu bersusah payah nak pergi ke negara China. Cukup dengan membuat tempahan secara online.   Bagi tujuan bisnes, kalau nak beli borong barangan dari China, laman web yang disyorkan adalah laman web Taobao. Laman web ini antara laman web yang dijadikan pilihan oleh para usahawan […]

Continue Reading 0
sanda-watch-review

Buat perbandingan harga di Lazada dengan Shopee sebelum shopping online

Sebelum ini, kalau nak shopping online, saya lebih gemar gunakan servis dari laman web Lazada. Saya memang tak pernah beli barang dari pemilik fanpage ataupun dari instagram.   Mungkin sebab saya ni agak paranoid dan tak nak ambil risiko kena tipu. Tetapi pengecualian boleh dilakukan. Kalau saya betul-betul percaya dan yakin pada penjual, saya sanggup […]

Continue Reading 0
teknik-dropship-dalam-bisnes

Dropship barangan cina untuk dijual semula di ebay

Saya dah dengar mengenai bisnes di ebay, sejak dari awal-awal pembabitan saya dalam bidang pemasaran secara online.   Pada masa tu, adalah sekitar tahun 2009. Sebagai orang baru dalam bidang pemasaran internet, dan baru nak belajar cara-cara buat duit online, saya perlu buat pilihan, sama ada nak fokus kepada Affiliate Marketing Blogging Google Adsense Ebay […]

Continue Reading 0
teknik-dropship-dalam-bisnes

Guna Teknik Dropship untuk jalankan bisnes online di ebay

Apakah perniagaan terbaik yang anda boleh buat untuk menjana pendapatan lumayan di internet dalam masa yang pantas?   Ada bermacam jenis perniagaan yang boleh dimulakan secara online. Sama ada anda memilih untuk menjual servis, produk ataupun menjual khidmat nasihat.   Semua ini boleh dijual secara online, asalkan anda tahu bagaimana caranya.   Saya pasti, anda […]

Continue Reading 2
internet-paling-laju-di-malaysia

Tak lama lagi Malaysia akan dapat internet berkelajuan tinggi dengan harga yang lebih murah?

Betul ke harga internet di Malaysia akan diturunkan tak lama lagi?   Selepas pilihanraya umum ke 14 tempoh hari, yang menyaksikan Parti Barisan Nasional berjaya dikalahkan oleh Pakatan Harapan, memang harga langganan pakej internet telah turun!   Walaubagaimanapun, penurunan ini sebenarnya adalah disebabkan tiada lagi cukai GST dikenakan untuk langganan pakej internet tersebut.   Saya […]

Continue Reading 0
kerja-dari-rumah-yang-boleh-dipercayai

Pengalaman bekerja dari rumah dengan Jobdirumah

Apabila anda menyertai program LATIHAN bekerja dari rumah dengan pihak Jobdirumah, anda tak akan mendapat sebarang tawaran kerja dengan pihak Jobdirumah.   Perkara ini memang ada dinyatakan oleh pihak jobdirumah menerusi laman web mereka. Saya sarankan, sebelum anda buat sebarang keputusan untuk sertai, baca dulu keseluruhan isi kandungan laman web mereka.   Ini jawapan mereka, […]

Continue Reading 0

Bayar hutang kad kredit berjumlah lebih RM10 ribu melalui duit bisnes ebay

Memang ada macam-macam cara yang digunakan untuk langsaikan hutang kad kredit. Apa yang penting, bila mana ada kemahuan untuk segera selesaikan hutang, In Shaa Allah disitu pasti ada jalannya.   Berharap pada duit gaji semata-mata, untuk selesaikan bayaran balik kad kredit, mungkin akan ambil masa yang panjang. Umumnya, kita akan bayar setakat bayaran minima sahaja. […]

Continue Reading

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes