Makanan kucing jenama Healthy-Catz beli secara online sahaja

Makanan kucing jenama Healthy Catz food. Baru-baru ni saya ada beli makanan kucing jenama ni secara online sahaja. Biasanya kalau makanan kucing, memang kami akan beli sama ada kat Giant ataupun kat Tesco.

 

Kadang-kadang, kami akan beli di Pet Shop. Itupun kalau ada tawaran harga murah. Kalau harga lagi mahal daripada harga yang dijual kat Giant atau kat Tesco, then lupakan je la. Rasa tak berbaloi la kalau nak beli.

 

Ini first time kami beli secara online sahaja.

 

makanan-kucing-healthy-catz

Apa yang buatkan kami rasa nak beli, pertama sekali sebab harganya yang tak begitu mahal. Anda boleh semak harga di laman web tempat kami beli ini.

 

Kalau untuk yang 3KG, harganya dalam lingkungan RM65 – RM70. Tapi apa yang saya perasan, bila kita beli online, ada tawaran yang menarik pulak.

 

Ya. Dapat diskaun kira-kira 50%. Dapat potongan harga. Jadi kami kena bayar dalam lingkungan RM30 sahaja macam tu. Bila tengok kat bahagian review, nampaknya ramai juga yang beli makanan kucing jenama Healthy-Catz ni dan nampaknya kucing masing-masing boleh makan dan suka produk ini.

 

Saya tak pasti, sama ada tawaran diskaun 50% ini akan diberikan sampai bila. Saya rasa anda patut segera semak harga di sini. Kalau masih ada, maknanya ini memang rezeki anda. Baik beli cepat sebelum offer tersebut digantikan dengan tawaran yang mungkin tak sebaik sekarang ni.

 

Baiklah, sebenarnya makanan ni pun baru je sampai. Saya pun masih belum bagi lagi kucing-kucing saya makan benda ni, sebab nak habiskan stok makanan dia yang lama.

 

Mungkin esok, baru saya dapat bagi.

 

 

,

No comments yet.

Leave a Reply

ten + fifteen =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes

%d bloggers like this: