Buat duit pantas menerusi Program Affiliate Adhance ini

Kalau anda serius nak buat duit secara online, anda patut bertindak sekarang dan join satu program ni. Saya pernah beberapa kali bercerita mengenai program buat duit ini dalam blog saya sebelum ini.

 

Bagi yang memang pernah baca blog saya, mungkin ada yang dah tahu, apa program yang bakal saya cadangkan ini.

 

Inilah dia program tersebut…

buat-duit-dengan-adhance

Jana pendapatan sehingga RM5,000 setiap bulan dengan menyertai platform Adhance ini.

 

Adakah pendapatan sehingga RM5,000 setiap bulan cukup banyak untuk anda?

Secara teori, nilai RM5,000 setiap bulan ini adalah nilai yang tak mustahil untuk dicapai.

 

Setakat artikel ini ditulis, pendapatan paling tinggi yang pernah dihasilkan oleh salah seorang ahli adhance adalah sebanyak RM 27,783.65

 

Kedua tertinggi pula adalah sebanyak RM 22,092.92

 

Carta penuh, anda boleh lihat di laman web Adhance. Sebelum anda boleh lihat, anda perlu mendaftar sebagai ahli terlebih dahulu. Sila daftar menerusi pautan ini.

 

Selepas dah daftar, pastikan anda lengkapkan maklumat peribadi anda. Bila dah lengkap, anda boleh klik ke bahagian atau halaman top 10 untuk melihat senarai terkini.

 

Berapa yang saya dah berjaya perolehi sepanjang menyertai program adhance?

Part ni agak kelakar.

 

Walaupun saya dah agak lama join program ni, tapi income saya tak begitu banyak. Setakat hari ini, ini yang baru saya perolehi.

Anda akan menerima bayaran dari pihak syarikat apabila pendapatan anda mencecah angka minimum sebanyak RM100.

 

Tak perlu susah payah nak cash out, sebabnya pihak syarikat akan terus buat bayaran secara automatik kepada anda.

 

Saya pula, baru dapat RM219 setakat ni. Alhamdulillah. Plannya nak gunakan duit dari adhance ni untuk buat bayar hutang dengan seorang kawan yang dah lama sangat tertunggak. Harap-harap bulan ni tak ada la sebarang perbelanjaan mengejut, misalnya nak kena guna duit untuk hal-hal kecemasan atau hal-hal yang bersangkut paut dengan soal hidup mati.

 

Saya minat nak join program adhance tapi saya masih kurang faham…

Sebenarnya, semua yang anda perlu tahu mengenai program ini, anda boleh baca di laman web Adhance tu sendiri. Tapi biasalah, mungkin ada yang masih tetap tak berapa faham kan.

 

Jadi, anda bolehlah baca perkongsian saya sebelum ini. Jemput baca artikel-artikel berikut ya

  1. Review dan Idea Komprehensif untuk jana pendapatan dengan Program Adhance
  2. Cara buat duit dengan AdHance by Ajobthing

 

Walaupun saya punya income dari adhance ni tak seberapa, namun untuk pengetahuan anda, ada ahli lain yang berjaya dapat lagi banyak dan lagi cepat dari saya.

 

Saya tak pasti, apa kaedah pemasaran yang beliau gunakan, tapi nampaknya dalam masa kurang dari sebulan, dia berjaya hasilkan sampai RM500! Memang laju.

 

Mungkin itulah yang dinamakan rezeki. Lain orang, maka lainlah bentuk rezekinya kan.

 

Anda juga mungkin bakal hasilkan pendapatan yang berkali ganda lagi banyak dari saya. Bila dah ada banyak duit tu nanti, bolehlah pergi bercuti ke Sabah ye.

 

Jadi tunggu apa lagi tu? Jomlah sertai program affiliate adhance ini~

 

 

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

five − two =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes

%d bloggers like this: