Archive | Personal

Sebulan Maksimum Dua Produk Berkaitan Sahaja

Bermula bulan ini, saya akan mula hadkan bilangan produk ataupun program affiliate yang saya nak promosikan. Mungkin saya akan hadkan satu atau dua produk sahaja dalam sebulan. Kalau nak promosikan lebih daripada itu pun, mungkin saya akan gunakan blog yang berbeza. Jadi satu kerja. Nak kena maintain banyak-banyak blog dalam satu-satu masa. Sempena bulan April […]

Continue Reading 0

Kali Pertama Mempromosikan Produk Lelaki: Qlimax

Dalam friendlist saya, ada macam-macam kategori manusia. Kebanyakkan yang berada dalam friendlist saya, sama ada mereka yang memang saya kenal, ataupun mereka yang memang kenal saya (tapi saya tak kenal mereka). Basically, mereka terdiri daripada 1. Kawan-kawan masa sekolah 2. Kawan-kawan masa kolej 3. Kawan-kawan masa belajar kat UiTM 4. Kawan-kawan masa zaman kerja kat […]

Continue Reading 0

Sudah ke anda mempunyai BACK UP PLAN?

Pengalaman yang lepas betul-betul mengajar erti kehilangan. Saya terpaksa lalui detik-detik dan saat yang sukar sampailah sekarang ni, semua ni gara-gara masalah pada blog utama saya, http://www.sabreehussin.com Rupa-rupanya, blog tu tak dipasang sistem back up. Tak sengaja sebenarnya… Sekarang ni, saya perlu mula menulis semula dari 0. Oh pada waktu entri ini saya hasilkan, blog […]

Continue Reading 1

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes