Ebook Rahsia Taobao – 5 Sebab kenapa ebook ini BESTSELLER di klikjer

Ebook Rahsia Taobao mengajar cara-cara untuk borong barangan dari China menerusi laman web Taobao.com

 

Menariknya, dengan bantuan ebook ini, mereka yang langsung tak pandai bahasa cina juga boleh beli dari laman web Taobao.com tanpa sebarang masalah.

 

Apa kaitan bahasa cina dengan laman web taobao? Jika ini merupakan kali pertama anda mendengar tentang laman web Taobao, anda mungkin tak tau yang laman web tersebut sebenarnya menggunakan tulisan cina sebagai bahasa perantaraan.

 

Sejak sekian lama, hanya mereka yang faham tulisan cina sahaja yang mengetahui tentang kewujudan lubuk borong ini dan hanya mereka yang boleh baca tulisan cina sahaja yang mampu untuk melakukan jual beli menerusi laman web tersebut.

 

Kini?

 

Situasinya dah mula berubah.

 

Sebabnya ada seorang budak cina bernama Nigel Ong yang berasal dari Terengganu ni dah pun bersusah payah menghasilkan panduan untuk mengajar kita semua macam mana nak borong barang dari laman web Taobao. Ya, tak faham bahasa cina pun boleh borong kat laman web tersebut.

Ebook Rahsia Taobao ini sudah berada di pasaran agak lama. Ia telah mengalami proses kemaskini beberapa kali. Sebelum ini, Nigel hanya menawarkan panduan dalam bentuk ebook sahaja.

 

Namun pada hari ini, Nigel juga menghasilkan panduan memborong di laman web Taobao dalam bentuk video. Bagi mereka yang tak berapa selesa nak membaca lama-lama menghadap skrin, boleh tonton panduan yang disediakan dalam bentuk video.

 

Menariknya panduan video Rahsia Taobao ini ialah, anda boleh lihat sendiri secara rakaman bagaimana proses tempahan dilakukan. Mungkin ada yang nak tahu, apa agaknya yang terkandung dalam versi video Rahsia Taobao ni kan.

 

Untuk menjawab persoalan anda, saya senaraikan video-video yang bakal anda perolehi dibawah ini.

Video 1 – Pengenalan
Video 2 – Mendaftar Di Taobao
Video 3 – Teknik Search Product Dalam Bahasa Mandarin & Kriteria Memilih Produk
Video 4 – Teknik Menentukan Harga Dan Menilai Potensi Produk –  100% Profit
Video 5 – Teknik Menilai Reputasi Dan Lokasi Taobao Seller
Video 6 – Perbincangan 2 Cara Memborong
Video 7 – Tempah Guna Agent: Daftar Di XXXXXX
Video 8 – Tempah Guna Agent: Menempah Di XXXXXX
Video 9 – Tempah Sendiri #1: Order & Bayar
Video 10 – Tempah Sendiri: Tempah Sendiri #2: Track Pergerakkan Produk
Video 11 – Tempah Sendiri #3: Combine & Pos Ke Malaysia
Video 12 – Tempah Dari 1688.com menggunakan XXXXXX
Video 13 – Teknik Ninja Chat Dengan Seller Walaupun Tak Pandai Bahasa Cina!
Video 14 – Panduan Refund

 

Mesti anda tak sangka, rupanya ada banyak juga yang perlu diketahui kalau nak proses memborong tu dapat berjalan dengan lancar kan. Baiklah, lihat pada senarai video diatas tu. Bahagian yang saya gelapkan, adalah bahagian yang penting dalam siri video-video ini.

 

Bukanlah bermakna video-video lain tu tak penting sangat. Ianya tetap PENTING. Cuma saya nak bagitahu anda, bahagian yang saya gelapkan tu, anda perlu berikan perhatian yang lebih.

 

Anda rasa hanya baca ebook dan tonton video masih tak cukup untuk bantu anda borong barangan dari China?

 

Saya banyak kali jumpa orang yang begini. Bagi ebook suruh baca, dia kata panduan tu masih tak cukup. Bila bagi video, pun dia kata benda yang sama. Video masih tak cukup.

 

Tunggu dulu.

 

Ini ada satu perkara lagi yang anda perlu tahu. Nigel Ong juga menyediakan group FB Support kepada pembeli ebook Rahsia Taobao ini.

support-buat-pembeli-ebook-rahsia-taobao

Walaubagaimanapun, keahlian bagi group FB Support ini sangatlah eksklusif. Bukan semua orang layak untuk join. Hanya mereka yang betul-betul serius perlukan fokus dan perhatian yang lebih dari Nigel sahaja yang akan diberikan akses untuk join group ini.

 

Memandangkan anda akan diberi support secara dekat dengan penulis ebook ini, berbanding pembeli yang lain, maka anda juga perlu bayar yuran premium.

 

Saya bocorkan rahsia siap-siap.

 

Pada waktu artikel ni saya tulis, untuk anda layak menerima

1. Panduan dalam bentuk ebook

2. Video rakaman yang mengandungi 14 siri

3. Ebook-ebook bonus

4. Akses kepada VIP Group Support

 

Jumlah yang anda perlu bayar adalah sebanyak RM170.

 

Anda tak perlu bayar RM170!

 

Ya, anda tak silap baca. Anda tak perlu bayar sebanyak itu, JIKA

– Anda tak perlukan support group

– Anda tak perlu siri video yang ada 14 semua sekali tu

 

Semuanya terpulang kepada anda. Beli ikut keperluan ya.

 

Sekarang ni saya nak cerita pula, 5 sebab kenapa ebook ini memang layak mengungguli carta top 10 bagi carta ebook yang dijual di klikjer.

rahsia-taobao-top-ebook

Setiap bulan, saudara Mohd Suhaimy ni memang akan update, apa dia ebook top 10 di klikjer. Bagi bulan April 2017 ni, nampaknya ebook yang paling ramai orang beli ialah ebook Rahsia Taobao ni.

 

Menarik, kan?

 

Ini dia 5 sebab kenapa ebook ini layak untuk jadi ebook bestseller.

 

(1) Banyak yang dah berjaya borong barang dari China dari rujukan ebook ini

Mari saya tunjukkan kepada anda, testimoni dan feedback dari pembeli ebook Rahsia Taobao sebelum ini.

pembeli-ebook-rahsia-taobao

 

Dan lagi satu testimoni pembeli ebook Rahsia Taobao…

testimoni-ebook-rahsia-taobao

Anda boleh baca lebih banyak testimoni seperti diatas dengan menekan klik pada pautan ini.

 

Jika mereka berjaya memborong barang dari China secara online sahaja, tanpa perlu susah payah ke negara China, maknanya anda juga boleh buat.

 

Sekarang ni anda mungkin tak mampu atau tak berani nak beli apa-apa barangan dari China secara online. Saya faham kenapa anda tak yakin atau tak berani nak menjalankan transaksi tersebut.

 

Mungkin anda merasakan ianya tak selamat dan sebagainya. Sebenarnya, jika anda ada info seperti yang pembeli ebook ini miliki, anda pasti tak takut untuk borong barangan dari China.

 

(2) Pemborong dan bakal pemborong boleh jimat banyak duit!

Bagaimana cara nak tingkatkan keuntungan, tanpa perlu naikkan harga barang? Ada yang nak cuba teka ke?

 

Jawapannya ialah, dapatkan stok barang dengan harga yang lebih murah. Anda boleh jual dengan harga yang sama, namun disebabkan modal untuk dapatkan barang tersebut lebih murah, maka anda boleh dapat keuntungan yang lebih tinggi berbanding sebelum ini.

 

Anda boleh jimat banyak apabila borong dari China secara online. Apabila kita bandingkan dengan alternatifnya, iaitu pergi ke China dan beli disana, kemudian bawa balik ke Malaysia, borong secara online bukan sahaja akan jimatkan wang anda malahan ia juga akan jimatkan masa dan tenaga anda.

 

Ps: menurut penulis ebook ini. jika anda hanya ada RM500 sahaja sekalipun, anda dah boleh mulakan bisnes borong anda sendiri.

 

(3) Model bisnes borong dan jual adalah proven boleh buat duit

Model bisnes seperti ini adalah sangat simple dan straight forward. Anda beli stok dari China kemudian jual di Malaysia. Itu sahaja.

 

(4) Anda akan pelajari bagaimana cara menjalankan bisnes borong secara online sahaja

Anda dah beli stok barangan secara online. Tahukah anda, anda sebenarnya boleh juga jual secara online!

 

Terdapat banyak platform jualan yang anda boleh gunakan untuk jual semula barang-barang yang telah diborong dari China, antaranya

  1. Mudah.my
  2. Facebook
  3. Instagram
  4. Blog
  5. Minisite/Website
  6. Lazada
  7. ebay
  8. Lelong

… dan banyak lagi.

 

Menerusi ebook Rahsia Taobao ini, anda juga akan diajar cara-cara untuk jual semula barang-barang itu nanti.

 

(5) Anda boleh memaksimumkan keuntungan dengan jadi lebih kreatif

Dengan menjadi lebih kreatif, anda boleh jana lebih banyak keuntungan. Ini antara yang saya boleh syorkan, iaitu

1. Anda jalankan program affiliate anda sendiri

2. Anda jalankan program dropship

3. Anda mulakan bisnes MLM

4. Anda jadi supplier UTAMA di daerah atau kawasan anda

5. Anda ambil upah menjadi ejen yang tolong buat pembelian bagi syarikat atau perniagaan

 

… dan banyak lagi.

 

Bukan semua orang yang beli ebook ini sebab nak buat bisnes sendiri. Ada juga yang beli ebook ini sebab nak tahu macam mana nak jimatkan operasi syarikat dan perniagaan sendiri.

 

Sebagai contoh, selama ini anda bergantung kepada supplier dari syarikat tertentu. Cuba anda buat carian produk tersebut, ada tak dijual di China? Jika ada, anda pasti dapat jimat lebih banyak dengan membeli terus dari China berbanding beli dari supplier tempatan.

 

Terima kasih kerana sudi baca perkongsian ini.

 

Jika anda masih belum download ebook Rahsia Taobao ini, boleh muat turun edisi preview PERCUMA dari laman web ini.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × five =