Ekspedisi Mencari Harta Karun Online

Saya tertarik dengan satu berita yang dilaporkan dalam akhbar online Sinar Harian mengenai harta karun.

Teringat pulak satu masa dulu, saya pun pernah terlibat sama dengan kerja-kerja mencari harta karun ni. Kesudahannya…

Itu saya akan ceritakan lain kali. Tak janji.

harta-karun-dijaga-makhluk-halus

Harta karun biasa dijaga makhluk halus – oleh NORDIANA JOHARI, 19 April 2014

MELAKA – Seorang pencari harta karun di negeri ini, Abd Aziz Husin, 59, tidak menafikan kewujudan harta karun di Pulau Nangka dan Pulau Besar, di sini.

Bagaimanapun, katanya, harta berkenaan sukar dimiliki kerana biasanya didampingi makhluk halus.

“Pulau Nangka ini memang banyak harta, tetapi orang cukup ilmu saja boleh dapat. Jika tidak cukup ilmu, memang tak dapat sebab ada ‘benda-benda halus’ yang menjaga harta ini.

“Jika tidak banyak amalan, lupakan saja untuk mendapatkan harta,” katanya semasa ditemui di kediamannya di Muara Sungai Duyong, dekat sini, semalam.

Abd Aziz yang gemar mencari harta karun sejak 2006 sudah menemui pelbagai artifak lama di sekitar Muara Sungai Duyong.

Antaranya bom, tembikar, dulang timah dan duit syiling, sekali gus mengesahkan kesahihan teori kapal karam di perairan Selat Melaka.

Tempat paling mudah dan selamat untuk cari harta karun sebenarnya adalah menerusi bantuan internet.

Buat duit online.

Dah ramai yang berjaya menjumpai peti harta karun mereka sendiri, hanya dengan bantuan internet.

Syaratnya pun tetap sama, kena ada Ilmu, kena ada Amalan tertentu, dan kena istiqomah (konsisten).

Jadi, kalau anda memang serius nak cari harta karun, sebelum nak terus buat kerja-kerja yang bahaya, masuk hutan keluar hutan, masuk gua daki gunung ni semua…

Cuba dulu cari harta karun secara online.

Ada banyak cara.

Boleh cuba program affiliate gabungan pay per click dan pay per sales macam EdyClick. [klik sini]

Boleh juga cuba buat dropship program.

Atau kalau nak yang lebih mudah (tapi banyak kerja dia) ialah buat duit dengan blogging.

Macam kejar harta karun ataupun harta alam ghaib ni… syarat pertama kita kena PERCAYA.

Kalau tak percaya, buat apa pun gerenti tak menjadi punya.

No comments yet.

Leave a Reply

19 − nine =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes

%d bloggers like this: