Formula Income Seumur Hidup – Kejayaan besar bermula dengan langkah kecil

Bagaimana cara nak buat lebih banyak duit dengan Formula Income Seumur Hidup?

 

Saya rasa jawapan bagi soalan ini tidaklah begitu sukar. Mungkin juga, ada antara pembaca blog ini yang dah ada jawapan bagi soalan ini.

 

Jika anda masih belum lagi sertai sebagai affiliate, bolehlah klik link ini dan masukkan nama dan alamat emel anda. Seterusnya anda akan diberikan tawaran untuk menjadi ejen affiliate.

 

Kejayaan besar dalam program ini, bermula dengan kejayaan-kejayaan kecil. Setiap kejayaan itu bertitik tolak pula daripada langkah kecil yang kita lakukan setiap hari.

 

Ok…

 

Rasanya perbincangan ini tak membawa kemana, dan anda juga tidak akan nampak apa Formula Income Seumur Hidup ini boleh beri kebaikkan kepada anda, jika anda sendiri tak join program ini. Saya syorkan, sambil anda baca, sambil tu anda join ya.

 

Apabila saya mula mempromosikan program ini, barulah nampak potensi untuk dapat pendapatan dari program ini.

 

Inbox emel saya mula dihujani emel-emel notifikasi yang menandakan saya telah berjaya mendapat komisen dari program ini.

income-seumur-hidup

Apa yang menariknya, pendapatan ini ada yang terhasil daripada kerja promosi yang saya lakukan, dan ada juga daripada kerja promosi yang dilakukan oleh sub-affiliate saya.

 

Bagi komisen yang terhasil daripada kerja promosi yang saya lakukan, saya akan dapat komisen sebanyak RM1.00 atau RM100.

 

RM1 atau RM100? Jika berlaku jualan bagi produk utama yang dijual di laman web ini, maka komisennya adalah sebanyak RM100. Manakala jika hanya berjaya dapatkan prospek untuk beri nama dan emel sahaja, maka komisennya adalah RM1 sahaja.

Baca juga: Formula Income Seumur Hidup – Majlis Pelancaran Logo & Laman Web Rasmi

 

Kemudian ada juga komisen level 2.

 

Komisen level 2 ini adalah merujuk komisen yang terhasil apabila sub-affiliate yang berdaftar menerusi link saya berjaya hasilkan jualan atau berjaya dapat prospek untuk menyertai program ini.

 

Nilainya adalah sebanyak RM50 atau RM0.50

 

Susah ke nak buat duit dengan program ini?

 

Tidak susah.

 

Anda boleh pilih sama ada nak buat kerja yang senang-senang, atau nak buat kaedah pemasaran yang lebih ADVANCE.

 

Kerja yang senang-senang tu macam mana?

 

Buat je pemasaran menggunakan Facebook. Buat secara konsisten. Selain kena buat secara konsisten, kena juga ada matlamat yang jelas yang boleh dicapai.

 

Kita buat andaian begini.

 

Katakanlah dalam friend list kita ada 5,000 orang. Berapa ramai daripada 5,000 orang tu kita nak mereka join program ini?

 

Adakah separuh dari jumlah itu? 30%? 20%? atau 10% daripada jumlah kawan yang kita ada?

 

Kalau cuma 20% daripada 5,000 orang join program ini melalui kita, kita masih lagi ada peluang untuk dapat income sebanyak RM1,000

 

Dari RM1,000 tu pula kita masih ada peluang tambahan untuk dapat komisen level 2 pula.

 

Katakanlah, selepas satu tempoh masa, anda dah buat pemasaran secara konsisten, tiap-tiap hari buat pemasaran, namun masih tak dapat capai jumlah yang dimahukan, maka pada saat itu, bolehlah pertimbangkan untuk dapatkan terus produk ini.

 

Mari kita lihat salah satu modul yang ditawarkan dalam produk utama Formula Income Seumur Hidup ini.

modul3-formula-income-seumur-hidup

Berikut pula adalah perkara yang anda akan pelajari dari modul ini.

FI$H MODULE #3:

ONLINE Marketing Gaya SIFU

Pemasaran adalah satu elemen PALING PENTING untuk jump-start income pasif anda atau untuk melipat-kali-gandakan income tersebut. Ianya seperti air kepada kehidupan.

Fokus yang diberikan di dalam modul ini adalah pemasaran secara online kerana ianya adalah satu medium pemasaran yang sangat efektif, murah (ada yang percuma) dan lebih mudah dilakukan. Dengan pengalaman yang saya ada, anda akan dapat pelbagai kaedah pemasaran yang pernah saya lakukan, terbukti berkesan – termasuk bagaimana saya automasikan terus kempen pemasaran saya di internet untuk berikan saya income berterusan.

Anda akan dapat ilmu-ilmu premium pemasaran internet seperti di bawah:

  • Bagaimana cara merancang strategi kempen pemasaran internet anda, tak hairanlah ramai yang gagal kerana mereka promosi main hentam kromo sahaja
  • Kaedah terpantas untuk mendapatkan trafik yang tepat mengenai pasaran sasaran anda dalam masa 15 minit dari sekarang – dengan trafik ini, anda tak akan gagal untuk buat duit secara online
  • Apakah yang dimaksudkan dengan pemasaran “money on demand” di mana anda boleh buat duit pada bila-bila masa sahaja dengan kaedah ini (seumpama anda print duit anda sendiri)
  • Bagaimana anda boleh lakukan pemasaran kepada lebih 8 juta prospek dengan kerja tak sampai 5 minit pun setiap hari
  • Ketahui cara menggunakan smartphone anda dengan betul untuk pemasaran online bergerak yang paling POWER, anda tak pernah terfikir pun ianya boleh dilakukan
  • Bagaimana caranya untuk automasikan keseluruhan pemasaran internet anda dan integrate kesemua 7 kaedah pemasaran efektif ini untuk keuntungan maksimum (advanced)
  • Apakah yang dimaksudkan dengan “Self-funded Proposal” dan kenapa pakar-pakar pemasaran internet di seluruh dunia jatuh cinta dengan strategi ini tapi peliknya masih ramai internet marketer tempatan tak tahu caranya – saya bongkarkan rahsia dalaman ini istimewa untuk anda (advanced)

 

Modul ini akan membantu anda menjadi seorang marketer yang lebih pakar dan lebih hebat berbanding sebelum ini.

 

Kalau kita lihat dari laman web utama Formula Income Seumur Hidup ini, kos untuk dapatkan program ini ialah sebanyak RM350.

 

Sebenarnya, ada cara untuk anda tak perlu guna duit sendiri untuk join program ini.

 

Caranya juga tidaklah begitu sukar, dan saya sendiri bercadang untuk guna cara yang sama.

 

Dapatkan lebih kurang 400 orang prospek, dan dari duit komisen tu, gunakan ia untuk join program ini.

 

Invest balik untuk diri kita, dan dapatkan ilmu-ilmu yang boleh meningkatkan lagi skil dan pendapatan kita.

 

Ya, simple, kan?

 

Jom sertai program ini hari ini juga.

 

 

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Syarikat yang membayar untuk share link - Sabree Hussin Dot Biz - May 29, 2017

    […] Baca lagi: Formula Income Seumur Hidup – Kejayaan besar bermula dengan langkah kecil […]

Leave a Reply

twelve + 6 =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes

%d bloggers like this: