Lazada e-Voucher RM200 sah dari 8th September 2016 – 30th April 2017

Anda minat untuk dapatkan e-Voucher bernilai RM200 untuk berbelanja secara online di laman web Lazada Malaysia?

 

Baru-baru ni saya terjumpa satu promosi yang dijalankan oleh Public Bank, yang mana melalui kempen promosi ini, anda boleh dapat Lazada e-Voucher bernilai RM200. Anda boleh dapat e-Voucher ini apabila mendaftar untuk dapatkan salah satu kad kredit Public Bank seperti yang tersenarai di laman web ini.

lazada-evoucher-bernilai-RM200

Syarat untuk melayakkan anda dapat Lazada e-Voucher bernilai RM200 ini adalah dengan memohon kad kredit Public Bank sekarang, selagi tempoh promosi masih lagi ada.

 

Selain itu, anda juga perlu pastikan bahawa permohonan tersebut dilakukan hanya menerusi laman web Ringgit Plus ini. Kalau anda terus pergi ke bank, mungkin anda tak dapat promosi ini.

 

Apa barangan yang MENARIK dan BEST SELLER yang boleh didapati di Laman web Lazada dengan penggunaan Lazada eVoucher bernilai RM200?

Untuk menjawab soalan tu, mari kita buka laman web Lazada dan buat semakan sekarang.

 

(1) Al-Quran Digital Read Pen

alquran-digital-terbaik

Pakej Al-Quran digital pen seperti diatas ini boleh dapat dengan harga yang cukup menjimatkan. Ya, boleh dapat dengan harga bawah RM200. Kalau ada Lazada e-Voucher bernilai RM200 ni, bolehlah kita anggap seperti ianya PERCUMA sahaja.

 

Untuk mereka yang beragama Islam dan kurang fasih dalam membaca al-Quran, tetapi malu atau tak ada masa nak pergi ke kelas pengajian, bolehlah dapatkan set Al-Quran digital ini.

 

Cuba dengar betul-betul bagaimana sebutan dan cara bacaan ayat-ayat yang agak sukar dan mencabar tu. Kalau selalu praktis dengan bantuan alat ini, In Shaa Allah lama kelamaan anda juga akan jadi lebih baik dalam membaca Al-Quran. Ini pula adalah halaman produk ini.

 

(2) Set Power Bank bagi tujuan Jump Start kereta apabila berlaku kecemasan

jumpstart-kereta-guna-powerbank

Pernah tak berlaku situasi dimana enjin kereta anda secara tiba-tiba tak boleh dihidupkan. Ia mungkin berpunca dari masalah kegagalan bateri. Apa yang anda lakukan? 

 

Kalau situasi seperti ini yang berlaku, lazimnya kita perlukan bantuan dari kenderaan lain untuk lakukan jump start. Namun, jika anda telah siap sedia dengan powerbank yang boleh digunakan untuk jumpstart kereta ini, anda tak perlu lagi menyusahkan orang lain atau risau seorang diri.

 

Semuanya boleh buat sendiri. Jom tengok bagaimana ianya dilakukan menerusi video demo dibawah ini.

 

Kalau minat nak dapatkan maklumat lanjut tentang set powerbank untuk jumpstart kereta ini, boleh ke pautan ini.

 

(3) Xiomi Mi Band 2 Alat Pengukur Tahap Kecergasan

alat-pengukur-kecergasan

Antara perkara yang buatkan saya suka dengan alat ni ialah, ia boleh mengukur tahap kecergasan dan berapa banyak aktiviti yang kita lakukan. Sebagai contoh, alat ini juga mampu untuk menyukat pada hari tersebut berapa langkah telah kita berjalan.

 

Bila kita tengok pada indikator yang ditunjukkan pada alat ini, saya pasti, anda juga akan rasa bersemangat untuk banyak berjalan. Lagi bestnya ialah, alat ini tak begitu mahal. Ya, boleh dapat dengan harga bawah RM200. Kalau guna Lazada e-Voucher bernilai RM200 ni, boleh anggap benda ni macam dapat FREE je nanti. Info tentang produk ini boleh dapatkan disini.

 

Baiklah, sememangnya ada banyak produk yang best yang dijual dibawah harga RM200 di laman web Lazada. Anda boleh semak sendiri di laman web Lazada.

 

Jadi, kalau anda minat nak dapatkan promosi ini, mohonlah kad kredit Public Bank sementara promosi ini masih lagi dijalankan.

 

 

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lazada Voucher 18% Diskaun sah dari 18th - 19th Januari 2017 - Sabree Hussin Dot Biz - January 18, 2017

    […] Apa kata anda cuba dapatkan Lazada e-Voucer bernilai RM200 ini. Syaratnya ialah, anda perlu memohon kad kredit baru dengan Public Bank. Saya ada cerita disini. […]

Leave a Reply

2 × four =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes