Lazada Online Revolution 2016: Kempen Beauty Fanatic dari 12 Nov – 17 Nov 2016

Sepanjang bulan November 2016 ini, para pengguna Internet boleh mengambil peluang untuk mendapatkan pelbagai tawaran menarik sempena Lazada Online Revolution 2016.

 

Tawaran Mega Day adalah pada 11.11. Memandangkan kita sedia maklum bahawa tarikh tersebut telah pun berlalu, namun pihak Lazada Malaysia masih ada menawarkan banyak lagi tawaran menarik bersempena dengan kempen terbesar ini.

 

Bermula dari 12 November 2016 hingga 17 November 2016, anda boleh lihat ada pelbagai tawaran harga diskaun khusus untuk produk-produk kecantikan di jual di laman web Lazada.

beauty-fanatic-lazada-online-revolution

Buat para pembaca, akak-akak dan mak cik-mak cik kat luar sana, yang ingin kelihatan cantik, bergaya, menarik dan sentiasa wangi, ini peluang anda untuk shopping sakan secara online sahaja, kerana bersempena dengan kempen Beauty Fanatics ni, Lazada ada menawarkan potongan harga sehingga 90% untuk pelbagai barangan kecantikan terpilih.

 

Ada macam-macam produk yang termasuk dalam kempen Beauty Fanatic ni, antaranya produk dari kategori minyak wangi, barangan mekap, peralatan kecantikan, produk penjagaan kulit, produk penjagaan rambut, produk untuk mandian serta krim, makanan tambahan, pakaian dan macam-macam lagi.

 

Senang cerita, apa-apa produk yang akan menjadikan si pemakainya kelihatan makin bertambah cantik dan menarik ada dijual dan sebahagiannya dijual dengan potongan harga sehingga 90%.

 

Kalau anda nak tau, apa produk yang dijual dengan harga diskaun sebanyak 90% tu, apa kata anda klik sini untuk ke laman web Lazada untuk lihat sendiri senarai produk. Kat bawah ni pula baru sebahagian daripada barangan yang dijual di Lazada.

online-revolution-2016-beauty-product-at-lazada

Orang perempuan mesti lebih tau, apa kegunaan barang-barang kat atas ni kan.

 

Apa pun, jika anda tak berminat nak beli sekalipun, mungkin anda boleh bandingkan harga yang ditawarkan ini dengan harga kat luar sana, Saya percaya, pasti ada perbezaan.

 

Kempen ini akan berakhir tak lama lagi. Jadi, jika anda memang menggunakan produk-produk ini, saya amat syorkan anda dapatkan segera.

 

Or at least, dapatkan sebelum 17 November 2016. Sebab selepas ini, harga dah tak sama.

 

Lepas ini Lazada akan buat kempen yang berbeza pula.

 

Untuk mereka yang tak pernah beli sebarang produk dari Lazada, anda boleh gunakan Lazada Voucher Code dibawah ni. Masukkan kod 20LAPOR25 semasa check out untuk mendapatkan diskaun tambahan sebanyak 20%.

kupon-diskaun-lazada-1nov-17dec

Selepas kempen Beauty Fanatic, Lazada akan lancarkan kempen Family Superstars pulak.

 

 

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

twelve − seven =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes

%d bloggers like this: