Lazada Voucher 20% Off sah dari 1st Nov – 17th Dec 2016

Bulan November ini Lazada Malaysia akan mengadakan promosi jualan besar-besaran yang dinamakan sebagai Lazada Online Revolution. Ada macam-macam barangan dari pelbagai jenama akan menyertai kempen ini dan dijangkakan ada banyak barangan yang akan dijual dengan harga diskaun sehingga 90%.

 

Jika anda tak pernah beli sebarang produk di Lazada, mungkin inilah masanya untuk anda berbuat demikian.

 

Kempen Lazada Online Revolution ini akan bermula pada 11 November 2016. Ya, cantik kan tarikhnya, 11.11. Sepanjang bulan November ini juga, akan ada banyak tawaran-tawaran istimewa yang bakal dijalankan.

 

Jom lihat kalendar dibawah.

online-revolution-2016

Sebenarnya bermula dari 1 November lagi Lazada telah pun menjalankan kempen Online Revolution ini. Setiap hari akan ada produk dari kategori terpilih akan ditawarkan dengan harga promosi.

 

Contohnya pada hari ini, 10 November 2016, promosi yang di jalankan adalah istimewa untuk produk bayi. Boleh lihat gambar dibawah.

online-revolution-lazada-2016

Ok…

 

Memandangkan saya pun tak biasa beli barang-barang bayi, jadi saya kurang arif sama ada harga yang ditawarkan sempena kempen ni murah atau tak. Buat para ibu dan bapa yang terbaca post ni, mungkin kalian boleh nilaikan sendiri sama ada berbaloi atau tidak harga yang ditawarkan ni.

 

Kalau tanya saya, dengan diskaun yang ditawarkan ini nampak ianya sangat menjimatkan. Sebagai contoh, lampin pakai buang Drypers Classic Open L tu ada diskaun sebanyak 25%. Nampak lebih jimat.

 

Tunggu dulu.

 

Jika anda buat pembelian dari tarikh 1 November 2016 – 17 December 2016, anda boleh masukkan kod diskaun Lazada berikut untuk dapatkan potongan harga sebanyak 20%.

20LAPOR25

kupon-diskaun-lazada-1nov-17dec

Kod diskaun ini adalah sah untuk pelanggan baru sahaja. Jika anda sebelum ini tak pernah membeli sebarang produk dari Lazada, maka anda bolehlah guna kod promosi diskaun ini.

 

Ataupun, anda boleh juga minta tolong kawan anda yang belum pernah menjadi pelanggan Lazada untuk belikan barangan yang anda mahu dari Lazada bagi pihak anda.

 

Selamat membeli belah dan kongsikan post ini jika anda rasa ada kawan-kawan anda yang akan dapat manfaat.

 

Anda boleh klik sini untuk ke laman web Lazada Malaysia ataupun boleh juga klik pada banner kod diskaun di atas ya.

 

 

,

No comments yet.

Leave a Reply

sixteen − four =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes