Lubuk borong barangan dari China melalui 1688

Usahawan yang menjalankan bisnes jual barangan dari China secara online dari rumah, tentunya dah biasa dengar tentang laman web borong bernama Taobao.com

borong-harga-murah-dari-china

Menerusi laman web Taobao ini, anda boleh dapatkan pelbagai barangan dari China dengan harga yang murah. Kebanyakkan barangan yang dijual disini tidak meletakkan minimum order quantity atau juga biasa dikenali dengan istilah MOQ.

 

Anda bebas untuk beli seberapa banyak yang anda mahukan. Kalau anda cuma nak beli satu unit sahaja juga tidak menjadi masalah. Even cuma beli satu, anda masih boleh dapat harga yang lebih murah.

 

Taobao sememangnya sebuah lubuk borong yang cukup terkenal dan ramai usahawan borong yang membuat tempahan melalui taobao sahaja.

 

Jika anda perlukan panduan dan tunjuk ajar mengenai cara untuk borong barangan dari China dan seterusnya jual produk yang dah berjaya diborong, panduan Rahsia Taobao ini memang ditulis khusus untuk anda.

Orang yang baru nak mula menceburkan diri dalam bisnes borong produk China, tak perlu risau kena tipu, gagal dan sebagainya, sebab boleh rujuk panduan tersebut.

 

Apabila orang ramai dah mula tahu, tentang laman web Taobao, makin hari makin ramai yang beli barang terus dari China melalui Taobao sahaja. Tak semestinya beli sebab nak jual semula, ada juga yang beli sebab nak pakai sendiri. Kalau jual balik pun dapat untung, tapi, bila beli dengan harga yang murah, itupun dah kira satu keuntungan.

 

Namun dekat Malaysia ni sendiri, usahawan yang mengimport barangan dari China, untuk dijual semula di pasaran tempatan memang sangat banyak. Ada yang baru bermula, dan ada juga yang dah berpengalaman.

 

Ini ada berita gembira, buat usahawan borong yang telah berpengalaman. Pernahkah anda borong barangan dari China melalui laman web 1688.com?

 

Dengarnya, barang-barang yang dijual dekat 1688 ini, memang banyak yang lebih murah berbanding kalau beli di laman web Taobao. Cuma kalau nak dapatkan harga yang murah, tak boleh beli dalam kuantiti yang sedikit.

 

Kat sini, di laman web 1688.com ini, kalau nak beli kena beli dalam kuantiti yang telah ditetapkan. Barulah boleh dapat harga yang lagi murah. Kuantiti ni berbeza mengikut seller.

 

Ada yang kena beli 5 unit, 10 unit, 20 dan seterusnya. Tapi apa masalahnya? Kalau usahawan yang memang buat bisnes borong, apa masalahnya kalau kena beli banyak? Memang macam tu la kan. Beli dalam kuantiti yang banyak.

 

Cuma sekarang ni, bezanya ialah, beli dari laman web supplier yang lain. Tukar supplier sebab nak dapatkan harga yang lebih murah, supaya lepas ni, bila nak jual semula di pasaran tempatan, boleh dapat untung lagi banyak.

Rasa tak berapa konfiden nak buat tempahan melalui 1688 ke? Kalau sebelum ini, anda pernah muat turun panduan Rahsia Taobao, anda juga dibekalkan dengan ebook Rahsia 1688.

 

Cuma bezanya, kali ini, Nigel Ong sediakan panduan yang lebih lengkap dan khusus untuk beli barang di 1688. Cubalah lihat dulu tawaran yang disediakan untuk anda disini. Kalau rasa sesuai, boleh muat turun sekarang juga.

 

Apa tunggu lagi? Beli murah jual mahal, untung lagi banyak!

 

 

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

two × 4 =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes