Filem Step Up All In, Internet berkelajuan tinggi, dan bagaimana ia mempengaruhi pendapatan anda?

Baru-baru ni saya tonton filem Step Up All In di saluran HBO. Ada satu scene yang buatkan saya agak teruja bila melihat watak utama dalam cerita ni, Sean, lakonan Ryan Guzman tengah cari info mengenai pertandingan tarian menerusi laman web carian google. Akhirnya, dia temui pertandingan tarian yang di anjurkan oleh The Vortex.   Bukan […]

Continue Reading 0

Masalah jerebu, kegawatan ekonomi dan bagaimana orang kaya boleh bantu?

1. Alkisahnya, laman blog ini saya bina khusus untuk tujuan back up plan. If anything goes wrong dengan blog utama saya, at least saya masih ada platform yang boleh saya manfaatkan untuk teruskan dengan kerja-kerja pemasaran online.   2. Entahlah… sejak akhir-akhir ni, saya rasakan, banyak benda yang awal-awalnya disusun dengan begitu cantik dan teratur, […]

Continue Reading 0
spam_blog

Saya dah sediakan servis Advertorial, tapi orang masih nak spam jugak!

Macam-macam ragam manusia ni. Tau la, sekarang ni semua tengah dilanda kegawatan ekonomi. Kalau boleh masing-masing nak cari duit lebih untuk tambah pendapatan. Tetapi biarlah dengan cara yang berhemah sikit.   Kalau tak nak buat cara yang berhemah, at least jangan la menyusahkan orang lain.   Buat pemasaran menggunakan medium blog Bila orang kata, buat […]

Continue Reading 0
review_panduan_mudahmy

Cara nak tingkatkan jualan tanpa modal dengan Mudah.my

“Adakah bisnes anda ada masalah untuk hasilkan jualan atau ada masalah untuk tingkatkan jualan?”   Saya doakan semoga bisnes anda semuanya OK. Sales setiap hari paling kurang ada 100 unit. Setiap bulan pulak, bila dikira keuntungan hasil daripada aktiviti jualan, jumlahnya berlebih-lebih pulak tu. Sampaikan dengan lebihan yang ada tu, anda mampu untuk menyumbang kepada […]

Continue Reading 0
perkhidmatan_advertorial

Ada ke blogger yang masih tak tau teknik SEO yang begitu mudah?

Teknik SEO adalah teknik yang WAJIB TAHU dan wajib dikuasai oleh mereka-mereka yang berani memasang niat untuk buat duit dengan blog.   Saya nak mulakan berbincangan kali ini dengan menyentuh topik yang jarang dibincangkan iaitu tentang channel. “Adakah anda berminat nak buat duit menerusi bantuan internet hanya dengan semudah 0nline sahaja setiap hari?”   YA […]

Continue Reading 0

Mengantuk Tetapi Masih Nak Terus Menulis

Pada waktu entri ini saya catatkan, jam dah pun menunjukkan ke angka 3 pagi. Saya masih belum tidur. Kalau nak fikir mengantuk, ah… memang mengantuk pun. Tipulah kalau tak mengantuk. Namun, jari ini masih lagi setia menaip satu perkataan demi satu perkataan di keyboard. Kadang-kadang tu, saya sendiri tak pasti dan tak tahu apa hasilnya. […]

Continue Reading 0

Hati-hati Bila Buat Bisnes Dropship

Nak buat dropship atau nak buat affiliate? Mana satu yang paling mujarab dan paling bagus sekali kalau nak buat duit online pada tahun 2014 ini?   Almaklumlah, umumnya kedua-dua ini tak memerlukan modal untuk kita bermula. Kalau anda mahu, anda boleh mulakan sekarang juga!   Untuk program dropship, saya tak nafikan, ada antara pihak penyedia […]

Continue Reading 0

Sistem Buat Duit Automatik Anda Patut Cuba

Dah menjadi cita-cita dan impian saya sejak dari zaman belajar di Universiti dulu lagi. Saya nak wujudkan satu sistem buat duit automatik saya sendiri. Satu sistem dimana saya hanya perlu setup sekali sahaja, kemudian sistem tersebut akan berjalan dengan sendirinya. Tak perlukan penglibatan secara aktif dari saya. Namun bukanlah bermaksud yang ia langsung tak memerlukan […]

Continue Reading 0

Nak Fokus Pada Affiliate atau Dropship?

Saya suka buat duit dengan program affiliates. Pada saya, buat duit dengan affiliates ini mudah. Macam saya, saya lebih gemar gunakan kaedah pemasaran menerusi Emel dan blog. Hanya perlu beri serba sedikit review mengenai sesuatu produk, dah cukup. Jika ada pembelian menerusi link affiliate saya, maka saya akan dapat komisyen. Ringkas, kan? Saya juga suka […]

Continue Reading 0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes