buat_duit_affiliate

Cerita tentang buat duit dengan Lazada

Dapat buat duit dengan program affiliate Lazada memang SYOK WOOO…   Biasa orang bukak laman web Lazada sebab nak habiskan duit. Tapi saya terbalik. Saya bukak laman web Lazada sebab nak buat duit.   …dan ini sales yang berjaya di hasilkan setakat artikel ini dihasilkan. Ini adalah sales untuk bulan December 2015 sahaja. Dari¬† 1hb […]

Continue Reading 0
program_onexox

Berapa kos untuk memiliki pendapatan pasif?

Sekurang-kurangnya ada tiga jenis pendapatan yang berbeza kat dalam dunia ni. Saya akan ceritakan satu per satu.   Pertama, pendapatan aktif (Active Income) Ini adalah pendapatan yang kita perolehi hasil daripada pekerjaan yang kita lakukan. Kerja sehari, dan kita akan dibayar untuk sehari kita bekerja. Bekerja untuk sebulan, dan seterusnya kita akan dapat sebulan gaji. […]

Continue Reading 0
buat_duit_jobdirumah

Alang-alang join Jobdirumah, biar sampai dapat KOMISYEN!

Program latihan untuk bekerja dari rumah yang dipelopori oleh syarikat Kliks Solution memang tak asing lagi buat para pencari peluang pendapatan tambahan di internet.   Adakah ianya suatu yang mustahil untuk bekerja hanya dari rumah? Atau sebenarnya ia memang boleh dilakukan, cuma kita je yang tak tau macam mana nak jadikan ia sebagai suatu realiti. […]

Continue Reading 0

Sistem autoresponder PERCUMA dan berkualiti TINGGI dari Malaysia

“Kalau nak bekerja dari rumah ni, perlu tak ada sistem autoresponder?”¬†   Tanya Syuib, seorang mekanik yang berminat nak bertukar profesion kepada seorang freelancer yang bekerja hanya dari rumah.   Satu proses hijrah yang agak besar kalau tanyakan kat saya. Bukan calang-calang orang yang berani buat keputusan yang begini drastik, lebih-lebih lagi apabila melibatkan perihal […]

Continue Reading 3
komisyen_emelmatik

Kelebihan dan keistimewaan sistem autoresponder emelmatik yang anda mungkin tak sedar

Sistem autoresponder adalah salah satu senjata pemasaran yang wajib ada bagi setiap individu dan usahawan yang ingin menjadikan internet sebagai medium pemasaran.   Memang tak cukup kalau cuma bergantung harap pada pemasaran menggunakan Facebook, Instagram atau lain-lain media sosial semata-mata. Well at least pada saya sendiri, ia masih tak mencukupi.   Saya bukan artis. Jadi, […]

Continue Reading 1
buat_duit_dengan_shaklee

Niche kesihatan adalah niche yang TERBUKTI boleh untung besar!

Niche kesihatan adalah salah satu niche yang menguntungkan jika anda pandai buat duit dan ada strategi yang berkesan, tetapi pada masa yang sama persaingan dalam niche ini juga tak kurang hebatnya.   Walaupun banyak persaingan, ini sebenarnya adalah bukti yang KUKUH yang menandakan bahawa niche ini sememangnya menguntungkan.   Saya nak bawakan beberapa contoh dalam […]

Continue Reading 0
borong_produk_china

Bagaimana membeli barang dari laman web Taobao?

Jika anda biasa dengan laman web seperti ebay, bermakna anda pasti tidak mempunyai sebarang masalah untuk memahami perkhidmatan apa yang disediakan oleh laman web Taobao. Laman web ini merupakan syurga bagi barangan murah yang anda boleh borong tanpa perlu bersusah payah untuk ke negara China.   1. Memborong barangan untuk tujuan perniagaan lebih mudah dengan […]

Continue Reading 0
laman_web_borong_barang_china

Mana lagi baik? Dropship atau simpan stok?

  1. Mengajak orang lain untuk buat bisnes sama-sama dengan kita adalah lebih susah berbanding kita nak ajak orang untuk beli produk atau perkhidmatan yang kita promosikan. Produk yang dipakejkan dengan sistem MLM macam simkad Tone Excel misalnya, mudah je dapat rejection seperti “aku tak reti la nak cari-cari orang.” Padahal kita ofer dia untuk […]

Continue Reading 0

Cara-cara yang berkesan untuk mengiklankan sesuatu produk ataupun perkhidmatan

Adakah anda ada masalah seperti tak tau medium apakah yang paling berkesan untuk mengiklankan produk dan juga perkhidmatan anda?   Sesetengah orang kata, medium terbaik untuk iklankan perniagaan adalah dengan menggunakan FBAds. Namun bukan semua orang suka berbelanja untuk tujuan pengiklanan berbayar di FB. Kalau boleh, mereka lebih sukakan cara pengiklanan alternatif di Facebook yang […]

Continue Reading 0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes