bukti-komisyen-lazada

Bukti komisyen dari laman web Lazada

Bila saya terasa lemah dan rasa macam malas nak update blog ni… saya akan cuba flashback semula, kenapa saya mula menulis at the first place.   Saya lihat kembali tagline blog ni. Kearah kehidupan bebas hutang menerusi penulisan   Eh ini bukan perkara main-main.   Saya ada banyak hutang, sama ada hutang yang saya dah […]

Continue Reading 0
panduan-bisnes-printing-dari-rumah

Bukti kejayaan pemasaran menggunakan servis advertorial

Servis penulisan artikel iklan advertorial. Ya, saya masih lagi menawarkan dan masih lagi membuka perkhidmatan ini kepada para usahawan yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan ini dari saya.   Walaupun sejak akhir-akhir ini, saya agak kurang mewar-warkan tentang servis ini, namun tak bermakna yang saya dah tutup servis ini. Konsep saya mudah sahaja, selagi laman saya, […]

Continue Reading 0

Masalah blog kena HACK!

Gara-gara “rajin” sangat bukak laman blog ni, saya tak perasan rupa-rupanya blog ni dah down untuk beberapa hari dan dah kena perbuatan khianat rupanya!   Patutlah sejak dua menjak ni, dah agak kurang saya dapat notifikasi dari sistem ONEXOXCENTER yang mengatakan ada downline baru mendaftar untuk menyertai program ni.   Tenang.   Senyum je.   […]

Continue Reading 1

Bagus ke guna sistem autoresponder emelmatik?

Dalam banyak-banyak sistem autoresponder… kenapa mesti pilih sistem autoresponder emelmatik? Apa yang istimewa sangat dengan sistem autoresponder ni, sampaikan saya sendiri gunakan sistem autoresponder ini dan bukannya jenama yang lain.   Adakah kehebatan sistem autoresponder emelmatik hanya terletak pada jenamanya? Atau adakah sebab-sebab lain yang masih kita belum ketahui? Sepanjang penglibatan saya dalam bidang pemasaran […]

Continue Reading 0

Kenapa Rahsia Taobao harganya “Mahal”?

“Pernah tak anda terfikir, kenapa agaknya produk digital seperti ebook selalunya dijual dengan harga yang lebih MAHAL berbanding produk yang sama tetapi dalam bentuk fizikal?”   Bila anda beli ebook, apa sebenarnya yang anda beli? Adakah anda sedang membeli file dalam format .pdf atau anda sebenarnya sedang membeli informasi yang terkandung dalamnya?   Contohnya ebook […]

Continue Reading 3

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes