Pakai Seluar Dalam MUNAFIE untuk kelihatan Slim Serta Merta

Seluar dalam cap Munafie. Sekali dengar nama macam cap munafik la pulak haha. Iklan tentang seluar dalam ini muncul beberapa kali dalam nesfeed FB saya. Apa yang menariknya, iklan seluar Munafie (Munafie slimming pants) ini yang hanya menggunakan video macam kat bawah ni, menerima komen, like dan share yang agak banyak!

 

 

Tekan butang PLAY pada video di atas untuk lihat keajaiban seluar dalam jenama Munafie ni. Dah tengok ke?

 

Saya faham, ada ramai orang kita yang ada masalah perut buncit, boroi dan lemak berlebihan di bahagian pinggang dan juga pinggul. Lagi menyakitkan hati, lemak kat situ memang cukup degil. Bukan senang nak dibuang, dan kena lakukan banyak senaman untuk betul-betul nampak kesannya.

 

Tapi itu semua bukannya seratus peratus salah anda. Kadang-kadang cara hidup kita ni yang buatkan kita tak ada masa nak bersenam. Jadual kerja yang tak konsisten dan macam-macam lagi sebab. Mungkin, ada antara pembaca yang sebenarnya memang dalam proses untuk hilangkan lemak degil di bahagian perut dan pinggul. Cuma ia ambil masa.

 

Keep up the good work. Seluar dalam cap munafie ini didatangkan dari jepun. Ia membantu si pemakainya menyembunyikan lemak-lemak yang tak diingini dengan serta merta. Samalah macam dalam video kat atas tu. Apa yang menariknya, bila anda pakai seluar munafie ni, orang tak akan tahu pun yang anda pakai seluar ni.

[wp_ad_camp_1]

 

Sebab anda pakai kat dalam kan. Mana ada orang pakai kat luar. Jadi ianya tersorok! Tengok video kat bawah ni pulak. Video kat bawah ni adalah sesi temubual dengan orang yang pakai seluar dalam munafie. Lepas tu bila dia bukak seluar tu lihat pulak perbezaannya. Jadi anda boleh lihat dan nilaikan sendiri betapa banyak perbezaannya.

 

Abaikan bahasa dia. Yang saya nak anda lihat adalah bagaimana kesannya kepada si pemakai.

 

Baiklah, saya tau mungkin ada yang berminat nak dapatkan seluar dalam Munafie ni, kalau kena dengan harganya, betul tak? Jadi saya syorkan anda lihat di laman web Lazada ini.

munafie-pants

Dekat facebook dan instagram pun ada yang jual produk ini. Cuma saya tengok harga dia pelbagai. Ada yang lebih mahal dari ini pun ada. Apa pun, jika nak dapatkan lebih penjimatan mungkin anda boleh semak harga kat sini dulu.

 

Apa pun, seluar ni untuk perempuan.

 

Tak pasti orang laki boleh pakai ke tak. Dari segi design ia memang direka untuk bentuk badan orang perempuan. Jadi bolehlah hadiahkan kepada isteri-isteri kalian, jika mahu.

 

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

five + seven =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes

%d bloggers like this: