Pendapatan yang diterima oleh ahli Adhance bagi bulan Oktober 2017

Pernah dengar program affiliate Adhance? Kalau dah pernah dengar, dah join ke belum? Mesti dah mula generate income menerusi program affiliate ni, kan…

 

Perhatian buat mereka yang masih lagi belum ada, satu sistem atau program yang nak difokuskan, bagi tujuan menjana pendapatan dalam talian. Mungkin lepas ni anda boleh fokus kepada adhance ini.

 

Baru-baru ni, pihak Adhance ada mengeluarkan senarai carta top 10 bagi ahli adhance yang berjaya menjana pendapatan tertinggi dan yang telah menerima bayaran komisen bagi bulan Oktober 2017.

income-adhance

Pendapatan atau komisen paling tinggi yang dibayar adalah sebanyak RM3,143.60

 

Wah… komisen tertinggi, jauh meninggalkan orang-orang lain, yang turut menjadi ahli dan mempromosikan program ni.

 

Ini antara yang anda perlu tahu mengenai program adhance ini.

1. Pendaftaran sebagai ahli Adhance adalah percuma. Anda boleh daftar menerusi link ini.

 

2. Kerja yang perlu kita lakukan adalah kerja-kerja dalam bentuk promosi. Kita akan promosikan laman web carian kerja, iaitu maukerja.my

cari-kerja-kosong-online

 

3. Apabila terdapat orang yang memohon kerja, berpunca daripada usaha pemasaran yang kita lakukan, kita akan dibayar komisen.

 

4. Komisen dia ada pelbagai. Tidak terlalu tinggi. Ada yang dibayar 75 sen, 65 sen, 40 sen dan 30 sen. Walaupun nampak seperti terlalu rendah, namun hakikatnya yang sen sen inilah ada yang berjaya dapat sampai ribuan ringgit.

 

5. Ini bukan program MLM atau skim piramid. Tetapi yang bestnya, program ini menawarkan komisen sebanyak dua level. Kita boleh dapatkan sub-affiliate untuk sertai program ini bersama-sama kita. Apabila dia berjaya dapat komisen, kita akan dapat sedikit peratusan daripada komisen yang dia berjaya perolehi. Lihat contohnya.

bukti-income-adhance

Sebenarnya, income saya dalam program ni cuma yang RM0.90 + RM0.70 sahaja. Tetapi, memandangkan ada sub-affiliate (atau boleh juga panggil sebagai downline untuk senang faham) yang aktif, dia telah menyumbangkan pendapatan sebanyak RM4.64 kepada saya.

 

Komisen dua level ni memang best. Sebab tu saya nak anda juga dapat apa yang saya dapat ni. Join program ni sekarang ni sini.

 

6. Dalam program ni, anda tak perlu nak jual apa-apa. Sebagai ahli yang nak buat duit, anda juga tak perlu nak beli apa-apa.

 

7. Hanya perlu join secara percuma.

 

8. Kemudian rujuk dibahagian member. Pilih jenis kerja atau jawatan kosong tertentu yang anda minat nak promosikan. Dapatkan link dan mula promosikan link tersebut.

 

9. Bila ada yang minat dengan kerja kosong tersebut, dia akan klik pada link anda, dan seterusnya dia akan buat permohonan kerja. Masa ni anda dah layak untuk menerima bayaran komisen, sama ada 75 sen, 60 sen, dan sebagainya.

 

10. Dalam program ini, kita tolong orang yang sedang dalam kesusahan sebab masih belum ada kerja. Kita bagi tau kat dia,

Kat tempat sekian-sekian ni ada kerja kosong. Minat tak nak cuba? Kalau minat, cubalah buat permohonan kerja menerusi link ini.

 

11. Orang yang nak cari kerja pun tak perlu bayar apa-apa. Dia boleh buat permohonan kerja secara percuma sahaja. Sama ada dia akan dapat atau tak dapat kerja tersebut, ia bergantung kepada rezeki dia. Kalau dia mempunyai kelayakkan dan kemahiran yang diperlukan oleh majikan, In Shaa Allah dia akan dapat kerja tu. Kalau tak dapat, tak perlu risau, sebabnya kan kat laman web maukerja tu ada banyak lagi kerja yang di boleh mohon.

 

12. Kadang orang kita ni, bila dia buntu sebab tak ada kerja, dia tak dapat nak berfikir dengan baik. Sampai satu tahap, mungkin ada antara mereka yang tak sedar, rupa-rupanya ada laman web seperti maukerja ini yang boleh bantu dia dapatkan kerja.

 

13. Ikhlaskan hati dan niat nak bantu orang dapat kerja. Kena promosikan link affiliate/ link unik anda setiap hari dengan lebih agresif, kalau serius nak buat duit dengan program ni.

 

14. Program adhance ni, juga termasuk dalam kategori program affiliate. Ia ada istilah khas, yang kita sebutkan sebagai CPA program, atau dikenali juga dengan nama Cost Per Action.

 

15. Untuk melayakkan kita dapat jana income dari program seperti ini, individu tersebut perlu lakukan tindakan yang spesifik. Sebab tu disebut “action”.

 

16. Dalam keadaan program adhance ini, action yang diperlukan ialah buat permohonan kerja. Percayalah, orang yang memang perlu kerja, orang yang dah bosan dengan kerja, orang yang inginkan kerja dengan bayaran gaji yang lebih tinggi, pasti akan buat permohonan kerja, jika tawaran iklan yang anda promosikan itu menarik.

 

17. Akhir kata, join sebagai ahli adhance sekarang menerusi link ini, dan jom ikut saya sama-sama jana pendapatan dari program ini.

 

18. Kalau anda tak berapa pandai atau tak berapa hebat dalam mempromosikan kerja juga tak ada masalah. Siapa tahu, satu hari nanti, anda akan dapat sub affiliate (downline) yang hebat, yang bakal menyumbangkan pendapatan yang tinggi kepada anda, walaupun anda tak buat apa-apa.

 

Menarik kan?

 

 

 

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

12 + 16 =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes

%d bloggers like this: