Promosi ISTIMEWA dari kedai buku online Bookcafe sempena MYCYBERSALE 2017

Lebih kurang 3 hari dari tarikh hari ini, acara tahunan yang dikenali sebagai MyCybersale bakal diadakan. Bersempena dengan berlangsungnya kempen MYCYBERSALE 2017 kali ini, kita boleh saksikan akan ada banyak tawaran-tawaran menarik bakal menanti para pengguna sekalian.

 

Ada banyak juga syarikat dan jenama yang mengambil bahagian bersempena dengan acara ini.

 

Salah satunya yang saya nak sebutkan dekat sini ialah Bookcafe.com.my

kempen-mycybersale-2017

Para peminat dan pencinta buku, inilah masanya untuk tambahkan koleksi buku dan bahan bacaan. Tak kiralah sama ada anda ingin dapatkan bahan ilmiah, novel, atau komik, kat sinilah tempatnya.

 

Tak perlu susah payah nak keluar rumah, atau bersesak-sesak dalam pesta buku. Boleh dapatkan buku secara online sahaja, dan anda juga berpeluang untuk nikmati harga istimewa.

 

Tunggu dulu.

 

Jangan beli sekarang.

 

Kalau anda tunggu sehingga tarikh 9-13 Oktober 2017, iaitu bersempena dengan MYCYBERSALE 2017, anda bakal memperolehi penjimatan yang lebih banyak.

 

Siapa yang tak suka harga diskaun? Kalau saya, saya pun suka harga diskaun. Bila dapat lebih banyak diskaun, bermakna lebih banyak buku yang boleh dibeli nanti.

Promosi MYCYBERSALE ini hanya akan dijalankan sekali sahaja dalam setahun. Itupun hanya akan ada pada bulan Oktober sahaja.

 

Jika anda terlepas peluang ini, mungkin anda terpaksa tunggu bulan Oktober tahun 2018 pula.

 

Jadi siap sedia dengan tarikh tersebut. Ada promosi sehingga 80%, servis penghantaran percuma dan yang paling best, akan ada tawaran Flash Sale buku mahal dijual dengan harga RM1 sahaja.

 

Sebelum ini, saya hampir-hampir dapat buku mahal dengan harga RM1.

 

Tapi mungkin bukan rezeki saya, ada technical error… akhirnya saya tak berjaya check out buku tersebut. Apa pun, kita tengok apa agaknya buku yang bakal disenaraikan dalam acara Flash Sale tu nanti.

 

Kalaulah ada buku yang saya berkenan, saya harap kali ni dapatlah beli 🙂

 

 

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

3 × 1 =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes

%d bloggers like this: