Rose Face Serum Zeeta – Kat mana boleh dapatkan Rose Face Serum ini?

Anda pernah dengar tentang produk Rose Face Serum Zeeta?

 

Kalau belum pernah dengar, boleh lihat produk yang saya maksudkan ni.

rose-face-serum

Saya pernah tulis tentang produk ni sebelum ni. Dipersilakan untuk baca ya.

(1) Rose Face Serum Zeeta – Rahsia bagaimana menghilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hari

(2) Rose Face Serum Zeeta – Pengalaman menggunakan serum wajah berasaskan mawar dari Zeeta

 

Kali ni, saya nak cerita, kat mana anda boleh dapatkan serum mawar ni. Untuk pengetahuan anda, sebenarnya terdapat beberapa cara macam mana nak dapatkan Rose Face Serum Zeeta ini.

 

Selepas anda baca perkongsian ini, anda boleh terus beli kalau anda berminat. Berikut adalah antara laman web yang menjual produk ini.

 

(1) Lazada Malaysia

Siapa yang tak kenal dengan laman web ecommerce Lazada? Kat sini memang ada jual macam-macam jenis produk, termasuklah produk Rose Face Serum Zeeta ini.

beli-rose-face-serum

Harga yang dijual di Lazada adalah RM59.50 dan harga ini adalah termasuk caj penghantaran.

 

Harga produk ini asalnya memanglah RM50 sahaja, namun ia tidak termasuk caj penghantaran. Kalau kita buat perbandingan harga yang dijual di tempat lain, dengan memasukkan caj penghantaran, mungkin harganya lebih kurang sama sahaja.

 

Sekiranya anda ingin mendapatkan Rose Face Serum Zeeta menerusi laman web Lazada, anda boleh klik sini untuk buat tempahan.

 

Pembelian di laman web Lazada sangatlah mudah dan ia boleh dilakukan pada bila-bila masa, selagi mana stok produk masih ada lagi.

 

(2) Denai Sell

Selain Lazada, anda juga boleh dapatkan produk ini dari laman web ecommerce Denai Sell.

rose-face-serum

Harga di sini ditulis mengikut range RM50 – RM55. Anda perlu pilih, sama ada anda berada di semenanjung atau di Sabah/Sarawak.

 

Jika anda berada di Semenanjung, harganya ialah RM50 manakala untuk Sabah/ Sarawak harganya ialah RM55.

 

Harga yang dipaparkan ini juga tidak termasuk caj penghantaran. Kalau untuk tempahan di semenanjung, macam yang saya cuba buat sebentar tadi, cajnya adalah sebanyak RM6 menjadikan jumlah keseluruhan sebanyak RM56.

 

Saya berpendapat, jika anda berada di Sabah atau Sarawak, beli di Lazada lebih jimat.

 

(3) Laman web rasmi Zeeta

Satu lagi tempat yang anda boleh beli produk serum mawar ini, sudah tentu di laman web rasmi mereka.

Di laman web rasmi, mereka jual dengan harga RM50 untuk satu botol. Ya, ini memang harga rasmi produk ini.

 

Jadi, anda boleh pilih nak beli dari mana-mana satu yang saya dah senaraikan kat atas ni.

 

Nak diskaun produk Rose Face Serum Zeeta?

Mungkin ada antara pembaca atau pelawat blog ni yang minat nak tau, macam mana nak dapatkan diskaun bagi produk Rose Face Serum Zeeta ni.

 

Memang ada caranya. Lihat pada poster dibawah ni.

Untuk melayakkan anda dapat diskaun bagi produk ini, anda perlu jadi ahli atau ejen.

 

Bayarannya adalah sebanyak RM350 sahaja, dan anda akan dapat

(1) 10 botol Rose Face Serum 

Kalau anda cuma beli sebotol harganya ialah RM50. Tetapi kalau jadi ejen, anda akan dapat 10 botol Rose Face Serum, dan disini anda dapat potongan harga sebanyak RM25 untuk setiap botol.

 

(2) Percuma Booklet Produk

Buku yang mengandungi maklumat produk lain yang turut dijual oleh Zeeta.

 

(3) Free Gift menarik

Hadiah ini adalah rahsia dan akan diketahui oleh ejen sahaja.

 

(4) Bimbingan marketing yang terbukti berkesan

Ini satu lagi yang penting. Walaupun anda tak berapa pandai buat marketing, anda sebenarnya akan diajar cara-cara untuk buat marketing. Supaya dengan ini, anda juga boleh buat duit dengan menjual produk Rose Face Serum Zeeta ini.

 

Kalau nak dapat lebih penjimatan, nak dapat banyak produk ni, ada plan nak buat bisnes, bolehlah daftar sebagai ahli. Untuk daftar sebagai ahli, anda boleh ke pautan ini.

 

Apa pun, anda kenalah bertindak cepat, sebabnya tawaran untuk jadi ejen ini mungkin akan dibuka bagi tempoh sekejap sahaja. Kalau anda lambat bertindak, tawaran ini mungkin akan ditarik balik.

 

Baiklah.

 

Terima kasih saya ucapkan kerana anda sudi baca perkongsian tentang Rose Face Serum Zeeta ini.

 

 

 

, , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rose Face Serum Zeeta – Macam mana nak buat duit dengan produk ni? – Kerja Sambilan Dari Rumah - August 25, 2017

    […] Sebelum berpisah, jemput baca juga >> Rose Face Serum Zeeta – Kat mana nak dapatkan produk ni? […]

Leave a Reply

9 − seven =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes