Saya dah sediakan servis Advertorial, tapi orang masih nak spam jugak!

Macam-macam ragam manusia ni. Tau la, sekarang ni semua tengah dilanda kegawatan ekonomi. Kalau boleh masing-masing nak cari duit lebih untuk tambah pendapatan. Tetapi biarlah dengan cara yang berhemah sikit.

 

Kalau tak nak buat cara yang berhemah, at least jangan la menyusahkan orang lain.

spam_blog

 

Buat pemasaran menggunakan medium blog

Bila orang kata, buat pemasaran dengan medium blog tu, bukanlah dimaksudkan masuk ke blog orang lain lepas tu terus letak iklan kat blog orang tu. Siapa yang ajar buat benda-benda macam ni? Ini la jadinya bila memandai-mandai.

 

Orang lain susah payah bina blog dari kosong, kemudian bangunkan dengan masukkan pelbagai artikel dalam tu. Dari langsung tak ada trafik kepada 500++ page view setiap hari. Tiba-tiba orang yang tak ada kena mengena ni menceroboh dan beriklan.

 

Padahal saya dah sediakan dah kot servis iklan advertorial.

 

Buat iklan dengan cara yang betul dan ikutlah saluran yang saya dah sediakan. “Bila kau iklankan apa-apa benda yang kau tengah promosikan kat blog aku, maknanya kau nak dapatkan manfaat dari aku. So, kenapa tidak gunakan satu kaedah yang bersifat win win?”

 

Setidak-tidaknya saya dapat job untuk tulis artikel dan iklan anda akan terus disiarkan dalam laman blog saya. Jika kena dengan strateginya, iklan anda akan muncul di page pertama google dan dapat menarik beribu-ribu orang prospek untuk sertai perniagaan anda.Sekali lagi, kenalah gunakan saluran yang betul. Semuanya dah disediakan.

 

Soal duit? Bukan mahal sangat pun. In fact, anda tak akan tiba-tiba jadi papa kedana pun bila dapatkan servis ini dari saya.

 

Maka terpaksalah saya padam sahaja usaha penat lelah brader ni beriklan dalam blog saya. Sebab saya memang tak support dan anti spammer.

 

Oh saya sendiri dengan susah payahnya buat marketing, takkan la orang ni saya nak biarkan dia senang-senang buat sepah iklan bisnes dia.

 

Kalau serius nak iklankan perniagaan anda dalam blog saya, ambil khidmat penulisan artikel advertorial yang saya sediakan tu. Saya akan hasilkan iklan untuk produk anda dengan sebaik-baiknya. Siap akan di optimasikan dengan teknik SEO dan blast di mailing list saya lagi. Kalau buat cara ni, cara seorang spammer tu, memang jangan haraplah ye..

 

Anda masih tak pasti, sama ada patut atau tidak anda ambik servis advertorial dari saya? Apa kata anda baca artikel ni dulu

10 Sebab kenapa anda patut beriklan Advertorial di Blog Sabree Hussin dot com

 

Ha lepas dah confirm nak, terus hubungi saya ya!

 

No comments yet.

Leave a Reply

five + ten =

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes