Archive | Buat Duit Online

Sampai bila awak nak kerja freelancer?

Saya ditanyakan soalan tersebut.   “Sampai bila awak nak buat kerja sebagai seorang freelancer?”   Ironinya, soalan ini ditanyakan oleh individu yang juga kerja sebagai seorang freelance. Mungkin dia cuba untuk menduga saya, sama ada saya mempunyai pendapatan yang selesa atau sekadar cukup makan. Atau mungkin lebih buruk lagi, pendapatan yang dihasilkan melalui kerja-kerja freelance […]

Continue Reading 0
kerja-dari-rumah

Kerjaya yang anda boleh pilih untuk dilakukan dari rumah

Adakah anda sudah berjaya dapatkan internet berkelajuan tinggi bagi rumah kediaman anda? Bagi pengguna unifi, ada antara pelanggan sedia ada yang telah berjaya menikmati kelajuan tambahan sehingga 10 kali ganda.   Kalau sebelum ini, pakej yang dilanggan adalah dengan kelajuan 30Mbps, dengan upgrade percuma sehingga 10 kali ganda tu, anda akan dapat kelajuan sehingga 300Mbps. […]

Continue Reading 1
buat-duit-dengan-shopee

Program affiliate Shopee dan bagaimana cara sertai?

Dah banyak hari saya cuba cari cara, macam mana nak sertai program affiliate Shopee ini. Usahawan yang memang serius nak berniaga di Shopee, jika mereka menerima ilmu perniagaan yang betul, memang tak mustahil langsung untuk mereka hasilkan pendapatan sehingga 4 angka dalam masa seminggu!   Pendapatan sedemikian, siapa yang tak tertarik?   Jujurnya saya memang […]

Continue Reading 0
buat-kerja-dari-rumah-tanpa-modal

Kerja dari rumah tanpa modal 2018 yang TERBUKTI boleh buat duit

Apa pendapat anda tentang orang-orang yang bekerja dari rumah? Adakah anda mengenali seseorang yang memang kerja hanya dari rumah? Mungkin seseorang yang dimaksudkan itu adalah terdiri daripada kenalan anda ataupun mungkin dari kalangan saudara mara anda sendiri?   Pernah ke terlintas di fikiran anda, untuk anda juga bekerja dari rumah satu masa nanti? Serius. Saya […]

Continue Reading 1
apa-itu-involve-asia

Kerja sambilan dari rumah sebagai ejen pemasaran online serta bukti pendapatan

Adakah anda masih lagi mencari-cari peluang untuk bekerja sambilan dari rumah, ataupun anda telahpun memulakan langkah pertama untuk bekerja dari rumah?   Saya pernah tulis mengenai kerja dari rumah yang boleh dipercayai dalam blog ini sebelum ini. Kalau yang belum baca perkongsian saya tu, apa kata anda luangkan masa sejenak untuk baca. Tak lama mana […]

Continue Reading 0
sanda-watch-review

Buat perbandingan harga di Lazada dengan Shopee sebelum shopping online

Sebelum ini, kalau nak shopping online, saya lebih gemar gunakan servis dari laman web Lazada. Saya memang tak pernah beli barang dari pemilik fanpage ataupun dari instagram.   Mungkin sebab saya ni agak paranoid dan tak nak ambil risiko kena tipu. Tetapi pengecualian boleh dilakukan. Kalau saya betul-betul percaya dan yakin pada penjual, saya sanggup […]

Continue Reading 0
teknik-dropship-dalam-bisnes

Dropship barangan cina untuk dijual semula di ebay

Saya dah dengar mengenai bisnes di ebay, sejak dari awal-awal pembabitan saya dalam bidang pemasaran secara online.   Pada masa tu, adalah sekitar tahun 2009. Sebagai orang baru dalam bidang pemasaran internet, dan baru nak belajar cara-cara buat duit online, saya perlu buat pilihan, sama ada nak fokus kepada Affiliate Marketing Blogging Google Adsense Ebay […]

Continue Reading 0
teknik-dropship-dalam-bisnes

Guna Teknik Dropship untuk jalankan bisnes online di ebay

Apakah perniagaan terbaik yang anda boleh buat untuk menjana pendapatan lumayan di internet dalam masa yang pantas?   Ada bermacam jenis perniagaan yang boleh dimulakan secara online. Sama ada anda memilih untuk menjual servis, produk ataupun menjual khidmat nasihat.   Semua ini boleh dijual secara online, asalkan anda tahu bagaimana caranya.   Saya pasti, anda […]

Continue Reading 2

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes