Archive | Jobdirumah

Kerja sambilan dari rumah yang boleh dipercayai

Siapa yang perlukan kerja dari rumah? Hmm… mungkin orang yang perlukan duit tambahan. Pendapatan yang dihasilkan daripada kerja pejabat, mungkin tak cukup untuk tampung perbelanjaan bulanan, jadi sebagai usaha untuk tambahkan pendapatan, maka dia buat kerja-kerja sambilan dari rumah.   Kalau nak buat kerja part time dekat luar, saya rasa ianya kurang praktikal. Seharian dah […]

Continue Reading 1
boleh-percaya-ke-jobdirumah

Apa yang buatkan saya percaya dengan program Jobdirumah?

Apabila saya kerap menulis tentang program Jobdirumah, ada masanya saya akan menerima macam-macam soalan yang berkaitan. Sesetengah soalan yang saya dapati terlalu kerap ditanyakan, saya akan tuliskan jawapannya dalam sebuah blogpost, supaya orang yang google soalan tu, boleh terus jumpa jawapan saya.   Walaupun saya dah siapkan artikel dalam bentuk blogpost, saya masih menerima soalan […]

Continue Reading 0

Program Jobdirumah – Macam mana kalau lepas dah join masih tak dapat kerja?

Program ekursus Jobdirumah ini bukannya PERCUMA.   Kalau anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada ahli, yang mengikuti latihan untuk bekerja dari rumah secara online, ada yuran yang anda perlu bayar. Nasihat saya, Kalau anda bukannya seorang yang serius nak belajar Kalau anda bukannya seorang yang suka membaca Kalau anda bukannya seorang yang benar-benar minat nak […]

Continue Reading 0
bekerja-dari-rumah

Komisen Panduan Bekerja Dari Rumah

Adakah anda pernah merancang untuk bekerja dari rumah? Adakah anda sudah mempunyai pengalaman bekerja dari rumah dan berjaya menerima upah hasil daripada pekerjaan yang anda lakukan itu? Pernah tak anda terfikir untuk hasilkan pendapatan secara konsisten daripada pekerjaan tersebut?   Adakah anda memerlukan panduan khusus yang dapat mengajar anda bagaimana untuk memulakan karier dan perjalanan […]

Continue Reading 2
buat-duit-jobdirumah

Jana pendapatan dengan Program eRezeki (BUKTI)

Sebelum-sebelum ni saya pernah juga kongsikan tentang program buat duit dengan erezeki dalam blog ni. Program erezeki ini direka bagi membantu golongan berpendapatan rendah untuk menambahkan pendapatan dengan melakukan kerja-kerja dalam talian (yang turut dikenali sebagai kerja-kerja digital).   Contoh kerja-kerja digital ni ialah seperti data entry, data collection, data categorization, dan macam-macam lagi. Kesemua […]

Continue Reading 0
contoh-job-jobdirumah

Berapa banyak Job yang ada di Jobdirumah?

“Adakah peluang kerja (job) sentiasa ada kalau saya nak bekerja dari rumah dengan mempelajari panduan yang disediakan oleh pihak Jobdirumah? Kalau job tak ada macam mana?”   Terlintas pertanyaan tu di fikiran? Saya pun pernah terfikirkan benda yang sama. Apa tidaknya, nak join Jobdirumah dan belajar cara-cara bekerja dari rumah bukannya percuma. Ada yuran yang […]

Continue Reading 0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes