Tag Archives | jobdirumah

Program Jobdirumah – Macam mana kalau lepas dah join masih tak dapat kerja?

Program ekursus Jobdirumah ini bukannya PERCUMA.   Kalau anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada ahli, yang mengikuti latihan untuk bekerja dari rumah secara online, ada yuran yang anda perlu bayar. Nasihat saya, Kalau anda bukannya seorang yang serius nak belajar Kalau anda bukannya seorang yang suka membaca Kalau anda bukannya seorang yang benar-benar minat nak […]

Continue Reading 0
contoh-job-jobdirumah

Berapa banyak Job yang ada di Jobdirumah?

“Adakah peluang kerja (job) sentiasa ada kalau saya nak bekerja dari rumah dengan mempelajari panduan yang disediakan oleh pihak Jobdirumah? Kalau job tak ada macam mana?”   Terlintas pertanyaan tu di fikiran? Saya pun pernah terfikirkan benda yang sama. Apa tidaknya, nak join Jobdirumah dan belajar cara-cara bekerja dari rumah bukannya percuma. Ada yuran yang […]

Continue Reading 0
bina-laman-web-perniagaan

Minat nak tau dengan lebih lanjut tentang Jobdirumah?

“Salam, boleh terangkan pada saya dengan lebih details tentang Jobdirumah?”   Setiap kali saya menerima soalan ini, sama ada menerusi emel ataupun melalui akaun Facebook saya, saya jadi berbelah bahagi. Terlintas juga dalam hati “Kebodohan apakah ini, yang melanda generasi kita pada hari ini?” Memang patut pun, ayat pertama yang diturunkan oleh Allah SWT kepada […]

Continue Reading 0
buat_duit_jobdirumah

Alang-alang join Jobdirumah, biar sampai dapat KOMISYEN!

Program latihan untuk bekerja dari rumah yang dipelopori oleh syarikat Kliks Solution memang tak asing lagi buat para pencari peluang pendapatan tambahan di internet.   Adakah ianya suatu yang mustahil untuk bekerja hanya dari rumah? Atau sebenarnya ia memang boleh dilakukan, cuma kita je yang tak tau macam mana nak jadikan ia sebagai suatu realiti. […]

Continue Reading 0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes