[Hacked By CyberIXZ]

Sabar Aja ^_^

Ujungnya Indah Kok ^_^

Meskipun Sakit :)



D4RK FR13NDS TEAM



.:Official Members D4RK FR13NDS TEAM:.
~ MR.CRYPTON ~ ./Mr.N'ReaL/. ~ Mr.bL4nk_04 ~ ./Decrypt ~ ./rootcode ~ |CyberIXZ|~ /Ace ~ MR.F4P ~ MR_SAD ~ Mr.CLAY404 ~ XF34R ~ hmamzzz ~ MR.NEXUS ~

.\Greetz/.
~|Mr.WorldWide ~ BadC0de ~ LoliCyndrome ~ AlthaInside ~ INDO ILUSION CYBER ~ SWG Team ~ ./Mr.Java404 ~ 99Syndicate ~ DARK PINUS SQUAD ~ Qwerty Alone Cyber|~

Hacked By CyberIXZ Galauers



[Hacked By CyberIXZ]

Sabar Aja ^_^

Ujungnya Indah Kok ^_^

Meskipun Sakit :)



D4RK FR13NDS TEAM



.:Official Members D4RK FR13NDS TEAM:.
~ MR.CRYPTON ~ ./Mr.N'ReaL/. ~ Mr.bL4nk_04 ~ ./Decrypt ~ ./rootcode ~ |CyberIXZ|~ /Ace ~ MR.F4P ~ MR_SAD ~ Mr.CLAY404 ~ XF34R ~ hmamzzz ~ MR.NEXUS ~

.\Greetz/.
~|Mr.WorldWide ~ BadC0de ~ LoliCyndrome ~ AlthaInside ~ INDO ILUSION CYBER ~ SWG Team ~ ./Mr.Java404 ~ 99Syndicate ~ DARK PINUS SQUAD ~ Qwerty Alone Cyber|~

October 2016 - Sabree Hussin Dot Biz

Archive | October, 2016

rancangan-perniagaan-kambing

Kenapa perlu ada Rancangan Perniagaan (Business Plan) sebelum memulakan sebarang perniagaan

Istilah Rancangan Perniagaan mungkin agak asing bagi sesetengah orang. Akan tetapi, kalau istilah business plan, mungkin ia lebih biasa didengari.   Persoalannya ialah, adakah setiap orang yang menjalankan perniagaan mempunyai business plan tersendiri? Jawapannya hanya ada pada pemilik perniagaan itu sendiri.   Setelah dikaji-kaji, diselidik dan diteliti, saya berpendapat, mempunyai pelan perniagaan atau Kertas Rancangan […]

Continue Reading 0

Apa petanda yang menunjukkan kita berjaya dalam bidang penulisan blog?

Bagaimana kita nak tahu sama ada kita dah berjaya atau belum, jika kita sendiri tak tau, apa dia kriteria-kriteria yang menunjukkan kita dah berjaya.   Bagaimana agaknya rupa sebuah kejayaan? Kalau dalam konteks bidang penulisan blog ini pula, bagaimana agaknya baru layak dikatakan sebagai seorang penulis blog yang berjaya. Sepatutnya kita perlu tahu apa dia […]

Continue Reading 0

Matlamat untuk menceburi bidang Penternakan Kambing

Pernah tak anda terfikir untuk menceburi bidang penternakan? Agak-agak ada tak dalam kalangan pembaca dan pelawat blog ni yang berminat nak menceburi bidang penternakan kambing ya?   Beberapa hari ni saya sempat menelaah beberapa buah buku yang bercerita tentang bidang penternakan kambing. Ya, anda tak salah baca. Saya baca buku tentang macam mana nak jalankan […]

Continue Reading 0

Ini cara mudah bagaimana buat duit dengan menjawab soalan kaji selidik

“Pernah tak terlintas di fikiran anda, yang sebenarnya anda boleh buat duit dengan mengajak rakan-rakan anda untuk mengisi borang kaji selidik ataupun borang survey?”   Upah yang bakal dibayar kepada anda juga agak lumayan.   Bagi setiap individu yang bersetuju untuk menyertai program kaji selidik online ini, anda akan dibayar upah sebanyak RM5. Jadi, jika […]

Continue Reading 1
cara-buat-duit-dengan-trivago

Buat duit online MUDAH bersama Trivago

Hari ini saya nak kongsikan tentang salah satu kaedah atau cara yang cukup mudah untuk buat duit online. Memang ada bermacam-macam cara untuk buat duit secara online, sama ada jual barang, buat dropship, buat affiliate dan sebagainya, namun dari pengamatan saya, kaedah itu semua mungkin tak sesuai untuk semua orang.   Kenapa saya kata macam […]

Continue Reading 4
rumah-pelaburan

Masalah lazim yang sering berlaku di rumah jenis Apartment

Beberapa buku berkenaan dengan pelaburan hartanah yang saya pernah baca, kebanyakkannya mencadangkan kepada pelabur baru membeli hartanah dalam bentuk kediaman jenis apartment.   Dari segi harga, ia lebih murah berbanding landed properties, namun apabila dinilai dari segi pulangan yang boleh diperolehi daripada hasil duit sewa, rumah kediaman jenis apartment mempunyai potensi untuk menghasilkan positive cash […]

Continue Reading 0
harga-seluar-munafie

Berapa harga seluar dalam Munafie?

Berapa harga seluar dalam Munafie? Mungkin ramai juga yang nak tau, berapa sebenarnya harga jual untuk seluar dalam Munafie ni? Dalam perkongsian pada kali ini, saya akan cerita serba sedikit tentang seluar dalam Munafie ini.   Ini merupakan lanjutan bagi artikel saya sebelum ini. Jika anda masih belum pernah baca, boleh klik pada link dibawah […]

Continue Reading 3
program-involve-asia

Bagaimana cara buat duit dengan Program Referral Involve Asia?

Saya pernah cerita tentang program referral yang dianjurkan oleh Involve Asia beberapa kali dalam blog-blog yang saya tulis.   Kali ini saya nak tunjukkan pula, bukti bahawa program ini memang benar-benar membayar ahlinya. Kat bawah ni adalah screenshot pembayaran yang saya terima dari pihak Involve Asia.   Kalau selama ni saya asyik bercerita tentang kehebatan […]

Continue Reading 0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes