Tag Archives | lazada online revolution

Smartphone Xiaomi Redmi 4A dari harga asal RM449 jadi RM299 sempena Lazada Online Revolution 11.11

Adakah anda sempat ambil peluang untuk rebut tawaran diskaun sempena dengan kempen Lazada Malaysia Online Revolution 11.11 yang dijalankan tempoh hari?   Kalau tak sempat, memang rugi.   Ada macam-macam tawaran menarik sempena dengan Lazada Online Revolution 2017 ni tau. Saya masih ingat lagi, waktu saya datang ke sesi workshop Lazada Affiliate Program di Pullman […]

Continue Reading 0
online-revolution-lazada

Tawaran menarik sempena Lazada Online Revolution 2017 dan Blogger Contest

Kempen Lazada Online Revolution kembali lagi untuk tahun 2017. Rasanya baru hari tu (bulan lepas) Lazada turut serta dalam kempen promosi besar-besaran sempena MyCybersale 2017, bulan ni rupanya ada satu lagi berita gembira buat para pelanggan setia Lazada.   Ada promosi Lazada Online Revolution pulak. Layari https://www.lazada.com.my/online-revolution untuk maklumat lanjut mengenai kempen ini.   Sila […]

Continue Reading 1

Apa yang saya suka tentang sesi workshop yang dianjurkan oleh Lazada

Baru-baru ni, saya sempat ikuti program workshop yang dianjurkan oleh Lazada Malaysia di Pullman Hotels Kuala Lumpur. Ini bukannya workshop macam tempat repair kereta tu, tetapi lebih kepada program latihan dalam bentuk seminar. Bagi yang masih belum pernah lagi join program affiliate Lazada, bolehlah sertai program seperti ini secepat yang mungkin. Lagi cepat anda join, […]

Continue Reading 0

Lazada Online Revolution 2016: Kempen Family Superstars dari 18 Nov – 24 Nov 2016

Pada kali ini, tawaran kempen Lazada Malaysia Online Revolution 2016 diteruskan lagi dengan kempen Family Superstars I Love My Family.   Sebelum ini, jika anda ikuti tawaran-tawaran yang dipaparkan di laman web Lazada, anda pasti dapat lihat ada beberapa kempen yang telah dijalankan, iaitu Mega Sale 11.11 dan juga Beauty Fanatic.   Pada waktu Mega […]

Continue Reading 0
lazada-online-revolution

Jualan Mega Sale Lazada Online Revolution 2016 bermula HARI INI!

Akhirnya, jualan Online Revolution Lazada 11.11 telah bermula. Ini masa untuk manfaatkan tawaran diskaun dan peluang untuk beli barang yang kita suka dengan harga yang lebih rendah dari kebiasaan.   Bermula awal pagi tadi lagi, saya duk bukak laman web Lazada untuk tengok apa dia tawaran menarik yang sedang dijalankan.   Kalau nak tengok tawaran […]

Continue Reading 1

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes