Tag Archives | bekerja dari rumah

apa-itu-involve-asia

Kerja sambilan dari rumah sebagai ejen pemasaran online serta bukti pendapatan

Adakah anda masih lagi mencari-cari peluang untuk bekerja sambilan dari rumah, ataupun anda telahpun memulakan langkah pertama untuk bekerja dari rumah?   Saya pernah tulis mengenai kerja dari rumah yang boleh dipercayai dalam blog ini sebelum ini. Kalau yang belum baca perkongsian saya tu, apa kata anda luangkan masa sejenak untuk baca. Tak lama mana […]

Continue Reading 0
promosi-akhir-tahun-lazada

Projek bekerja dari rumah secara online bersama Lazada Malaysia untuk tahun 2018

Kalau nak shopping secara online, laman web Lazada Malaysia adalah salah satu laman web yang akan saya tuju.   Selain sebab dalam ini ada macam-macam produk keperluan, harga yang ditawarkan juga boleh tahan murah. Malahan, boleh dikatakan banyak juga barang-barang yang dijual di Lazada ni lebih murah berbanding harga yang ditawarkan diluar sana.   Saya […]

Continue Reading 1

Program bekerja dari rumah secara online untuk tahun 2018

Apa persiapan yang anda sediakan bagi menghadapi tahun baru 2018? Secara jujurnya, saya agak takut. Takut sebab saya tak tahu apa akan berlaku pada tahun 2018.   Ura-ura mengatakan, tahun 2018 adalah tahun untuk diadakan pilihanraya. Sekiranya berlaku pertukaran kerajaan dari parti yang memerintah, apa yang akan berlaku? Jika tiada sebarang pertukaran, apa pula yang […]

Continue Reading 2
bekerja-dari-rumah

Komisen Panduan Bekerja Dari Rumah

Adakah anda pernah merancang untuk bekerja dari rumah? Adakah anda sudah mempunyai pengalaman bekerja dari rumah dan berjaya menerima upah hasil daripada pekerjaan yang anda lakukan itu? Pernah tak anda terfikir untuk hasilkan pendapatan secara konsisten daripada pekerjaan tersebut?   Adakah anda memerlukan panduan khusus yang dapat mengajar anda bagaimana untuk memulakan karier dan perjalanan […]

Continue Reading 2

Seronoknya dapat buat duit dengan blog!

“Seronoknya kalau ada blog yang boleh bagi duit setiap bulan kepada pemiliknya…”   Seronok ke tidak? Ha… untuk orang yang tak pernah lalui, memang tak akan tahu macam mana rasanya. Silap-silap ada jugak yang tak mampu nak bayangkan, macam mana pulak dengan mempunyai blog sendiri, blog tu boleh bagi duit kepada pemiliknya.   Alhamdulillah, sejak […]

Continue Reading 1
buat-duit-jobdirumah

Jana pendapatan dengan Program eRezeki (BUKTI)

Sebelum-sebelum ni saya pernah juga kongsikan tentang program buat duit dengan erezeki dalam blog ni. Program erezeki ini direka bagi membantu golongan berpendapatan rendah untuk menambahkan pendapatan dengan melakukan kerja-kerja dalam talian (yang turut dikenali sebagai kerja-kerja digital).   Contoh kerja-kerja digital ni ialah seperti data entry, data collection, data categorization, dan macam-macam lagi. Kesemua […]

Continue Reading 0
bina-laman-web-perniagaan

Minat nak tau dengan lebih lanjut tentang Jobdirumah?

“Salam, boleh terangkan pada saya dengan lebih details tentang Jobdirumah?”   Setiap kali saya menerima soalan ini, sama ada menerusi emel ataupun melalui akaun Facebook saya, saya jadi berbelah bahagi. Terlintas juga dalam hati “Kebodohan apakah ini, yang melanda generasi kita pada hari ini?” Memang patut pun, ayat pertama yang diturunkan oleh Allah SWT kepada […]

Continue Reading 0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes