Tag Archives | bekerja dari rumah

bekerja-dari-rumah

Komisen Panduan Bekerja Dari Rumah

Adakah anda pernah merancang untuk bekerja dari rumah? Adakah anda sudah mempunyai pengalaman bekerja dari rumah dan berjaya menerima upah hasil daripada pekerjaan yang anda lakukan itu? Pernah tak anda terfikir untuk hasilkan pendapatan secara konsisten daripada pekerjaan tersebut?   Adakah anda memerlukan panduan khusus yang dapat mengajar anda bagaimana untuk memulakan karier dan perjalanan […]

Continue Reading 2

Seronoknya dapat buat duit dengan blog!

“Seronoknya kalau ada blog yang boleh bagi duit setiap bulan kepada pemiliknya…”   Seronok ke tidak? Ha… untuk orang yang tak pernah lalui, memang tak akan tahu macam mana rasanya. Silap-silap ada jugak yang tak mampu nak bayangkan, macam mana pulak dengan mempunyai blog sendiri, blog tu boleh bagi duit kepada pemiliknya.   Alhamdulillah, sejak […]

Continue Reading 1
buat-duit-jobdirumah

Jana pendapatan dengan Program eRezeki (BUKTI)

Sebelum-sebelum ni saya pernah juga kongsikan tentang program buat duit dengan erezeki dalam blog ni. Program erezeki ini direka bagi membantu golongan berpendapatan rendah untuk menambahkan pendapatan dengan melakukan kerja-kerja dalam talian (yang turut dikenali sebagai kerja-kerja digital).   Contoh kerja-kerja digital ni ialah seperti data entry, data collection, data categorization, dan macam-macam lagi. Kesemua […]

Continue Reading 0
bina-laman-web-perniagaan

Minat nak tau dengan lebih lanjut tentang Jobdirumah?

“Salam, boleh terangkan pada saya dengan lebih details tentang Jobdirumah?”   Setiap kali saya menerima soalan ini, sama ada menerusi emel ataupun melalui akaun Facebook saya, saya jadi berbelah bahagi. Terlintas juga dalam hati “Kebodohan apakah ini, yang melanda generasi kita pada hari ini?” Memang patut pun, ayat pertama yang diturunkan oleh Allah SWT kepada […]

Continue Reading 0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes