Archive | Personal

buat_duit_dengan_shaklee

Niche kesihatan adalah niche yang TERBUKTI boleh untung besar!

Niche kesihatan adalah salah satu niche yang menguntungkan jika anda pandai buat duit dan ada strategi yang berkesan, tetapi pada masa yang sama persaingan dalam niche ini juga tak kurang hebatnya.   Walaupun banyak persaingan, ini sebenarnya adalah bukti yang KUKUH yang menandakan bahawa niche ini sememangnya menguntungkan.   Saya nak bawakan beberapa contoh dalam […]

Continue Reading 0

Filem Step Up All In, Internet berkelajuan tinggi, dan bagaimana ia mempengaruhi pendapatan anda?

Baru-baru ni saya tonton filem Step Up All In di saluran HBO. Ada satu scene yang buatkan saya agak teruja bila melihat watak utama dalam cerita ni, Sean, lakonan Ryan Guzman tengah cari info mengenai pertandingan tarian menerusi laman web carian google. Akhirnya, dia temui pertandingan tarian yang di anjurkan oleh The Vortex.   Bukan […]

Continue Reading 0

Masalah jerebu, kegawatan ekonomi dan bagaimana orang kaya boleh bantu?

1. Alkisahnya, laman blog ini saya bina khusus untuk tujuan back up plan. If anything goes wrong dengan blog utama saya, at least saya masih ada platform yang boleh saya manfaatkan untuk teruskan dengan kerja-kerja pemasaran online.   2. Entahlah… sejak akhir-akhir ni, saya rasakan, banyak benda yang awal-awalnya disusun dengan begitu cantik dan teratur, […]

Continue Reading 0

Sebulan Maksimum Dua Produk Berkaitan Sahaja

Bermula bulan ini, saya akan mula hadkan bilangan produk ataupun program affiliate yang saya nak promosikan. Mungkin saya akan hadkan satu atau dua produk sahaja dalam sebulan. Kalau nak promosikan lebih daripada itu pun, mungkin saya akan gunakan blog yang berbeza. Jadi satu kerja. Nak kena maintain banyak-banyak blog dalam satu-satu masa. Sempena bulan April […]

Continue Reading 0

Kali Pertama Mempromosikan Produk Lelaki: Qlimax

Dalam friendlist saya, ada macam-macam kategori manusia. Kebanyakkan yang berada dalam friendlist saya, sama ada mereka yang memang saya kenal, ataupun mereka yang memang kenal saya (tapi saya tak kenal mereka). Basically, mereka terdiri daripada 1. Kawan-kawan masa sekolah 2. Kawan-kawan masa kolej 3. Kawan-kawan masa belajar kat UiTM 4. Kawan-kawan masa zaman kerja kat […]

Continue Reading 0

Sudah ke anda mempunyai BACK UP PLAN?

Pengalaman yang lepas betul-betul mengajar erti kehilangan. Saya terpaksa lalui detik-detik dan saat yang sukar sampailah sekarang ni, semua ni gara-gara masalah pada blog utama saya, http://www.sabreehussin.com Rupa-rupanya, blog tu tak dipasang sistem back up. Tak sengaja sebenarnya… Sekarang ni, saya perlu mula menulis semula dari 0. Oh pada waktu entri ini saya hasilkan, blog […]

Continue Reading 1

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes