Berapa harga seluar dalam Munafie?

Berapa harga seluar dalam Munafie? Mungkin ramai juga yang nak tau, berapa sebenarnya harga jual untuk seluar dalam Munafie ni? Dalam perkongsian pada kali ini, saya akan cerita serba sedikit tentang seluar dalam Munafie ini.

 

Ini merupakan lanjutan bagi artikel saya sebelum ini. Jika anda masih belum pernah baca, boleh klik pada link dibawah ya.

Klik untuk baca: Pakai Seluar Dalam MUNAFIE untuk kelihatan Slim Serta Merta

 

Seperti kebanyakkan produk, pada waktu awal-awal produk ini diperkenalkan, seluar dalam Munafie ini dijual dengan harga yang agak mahal. Saya tak pasti, adakah kerana kos untuk menghasilkan produk ini yang memang mahal, ataupun kerana ia adalah produk baru dan masih lagi kurang dari segi persaingan, jadi ia dijual dengan harga yang agak tinggi.

 

Saya pernah lihat, ada orang jual dengan harga sehingga RM30++ untuk satu helai seluar ini. Walaubagaimanapun, harga tersebut tidak kekal lama. Ia mula turun secara berperingkat-peringkat hinggalah harganya mula jatuh kepada belasan ringgit untuk satu helai.

 

Pada mulanya saya fikirkan, harga RM17 untuk satu helai seluar dalam Munafie adalah harga akhir ia akan jatuh, rupa-rupanya saya silap!

 

Pada satu hari saya terjumpa satu tawaran harga yang agak rendah. Anda boleh lihat ke pautan ini, dan anda sendiri boleh lihat seluar dalam Munafie ini ada yang dijual dengan harga RM30 untuk tiga helai. Ini bermakna, harga untuk sehelai seluar dalam Munafie dah jatuh kepada RM10 sahaja sehelai.

 

Sekali lagi saya silap.

 

Ada berita yang lebih baik. Jika anda dapatkan seluar dalam Munafie ini dalam kuantiti yang lebih besar, lebih banyak penjimatan yang anda boleh perolehi. Saya menggunakan laman web ini untuk merujuk harga semasa seluar dalam Munafie ini.

harga-seluar-munafie

Buat pilihan yang bijak.

 

Kalau anda nak borong seluar ini pun boleh. Bila dah borong seluar ini, nanti boleh jual semula. Sama ada nak jual kepada kawan-kawan di FB, jual dekat saudara mara, jual dekat ahli keluarga ke, itu semua terpulang kepada anda.

 

Siapa tahu, ini adalah permulaan untuk anda mula membiasakan diri dalam karier dalam bidang jualan.

 

Laman web ini adalah salah satu laman web yang selalu saya jadikan rujukan untuk mengetahui berapakah harga semasa untuk produk tertentu. Selalunya, selepas saya terjumpa tawaran produk tertentu di iklankan di FB, saya tak akan terus PM orang yang jual, sebaliknya saya akan lihat dulu sama ada produk tersebut ada dijual di laman web tersebut atau tidak.

 

Kadang-kadang, jika bernasib baik, saya boleh dapatkan produk yang sama dengan harga yang berkali ganda lebih murah. Wah… Ini sudah pasti sangat menguntungkan dan menjimatkan!

 

Selamat mencuba dan selamat membeli belah.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − ten =

  1. Hehehe perkataan munafie sekali baca nampak macam munafik pula.. 😀

    Mungkin sebab saya pakai spek mata… hahaa

    Tuan cuba buat produk semasa, yakni baju kurung moden.. inSya allah affiliate boleh pegi jauh..

  2. Satu lagi, setiap kali ada gambar menarik atau pun produk hot item semasa, pastikan gambar tersebut save dengan rename semula bersama keyword seo “Target Keyword”

    Lepas tu save pin dekat pinterest.com

    Nanti dia akan jana backlink secara automatik jangan masa panjang.