Ini dia BUKTI saya berjaya Buat Duit Dengan Mobicow!

Percubaan untuk buat duit dengan Mobicow nampaknya BERJAYA membuahkan hasil! Rupa-rupanya nak buat duit dengan program pengiklanan ini tidaklah begitu susah seperti yang saya asyik bayangkan sebelum ini.

 

Segalanya bergantung kepada berapa banyak trafik yang masuk ke laman blog anda. Bukan sebarangan trafik, sebaliknya trafik yang datangnya daripada pengguna internet yang menggunakan smartphone atau peranti mobile untuk melayari internet.

 

Selama ini, saya dah rugi agak banyak, kerana membiarkan pelawat-pelawat dan pembaca blog saya yang menggunakan smartphone datang dan kemudian pergi begitu sahaja. Saya tidak ambil peluang untuk optimasikan pelawat tersebut dan menukarkannya kepada duit.

 

Sekarang, dengan adanya program pengiklanan Mobicow, setidak-tidaknya saya boleh buka satu lagi channel pendapatan.

buat-duit-dengan-mobicow

Dalam masa kurang dari dua bulan, saya berjaya buat duit dari program ini. Ini menandakan bahawa potensi untuk buat lebih banyak duit dari program pengiklanan Mobicow ini memang cukup luas terbuka.

 

Lepas ini, mungkin saya akan banyakkan lagi perkongsian tentang program pengiklanan ini dalam blog-blog yang saya miliki.

 

Almaklumlah, Mobicow ni juga menawarkan program referral, yang mana menerusi program ini saya layak untuk menerima overriding commision sebanyak 3% daripada jumlah komisen yang berjaya diperolehi oleh mereka yang mendaftar menerusi link referral saya.

 

Pengiraan mudahnya begini.

 

Katakanlah anda join menerusi link ini, iaitu link referral saya. Pendapatan yang anda berjaya perolehi ialah USD100. Saya akan dapat komisen referral sebanyak 3% atau dalam contoh ini ianya bersamaan dengan USD3.

 

Kalau setiap bulan anda dapat USD100, maka setiap bulan jugalah saya akan dapat USD3 tersebut. Wow! Saya rasa ini adalah salah satu contoh program referral yang TERBAIK dan bagus sekali. Hanya perlu buat kerja sekali sahaja, boleh dapat pendapatan berulang-ulang kali!

 

Ini pula adalah bukti pendapatan yang berjaya saya terima dari program pengiklanan Mobicow ini.

buat-duit-dengan-mobicow

Jumlah bayaran yang berjaya saya perolehi adalah sebanyak USD13.12. Untuk makluman anda, komisen Mobicow ini adalah komisen pertama yang saya perolehi sejak saya mula menyiarkan iklan Mobicow di laman blog milik saya.

 

Secara tak langsung, ini memberi gambaran bahawa,

 

1. Blog saya memang ada trafik yang ramai.

2. Blog saya turut dilayari oleh pengguna smartphone dan peranti mobile.

3. Jika anda iklankan perniagaan anda di blog saya, anda tidak akan rugi sebabnya memang blog saya mempunyai jumlah trafik yang agak konsisten.

 

Baiklah, jika anda ada blog dan sampai sekarang masih belum menjana sebarang income dari apa-apa program pengiklanan, bolehlah cuba untuk sertai program Mobicow ini.

 

Pendaftaran sebagai publisher adalah PERCUMA sahaja. Anda boleh klik sini untuk daftar.

 

 

, , ,

5 Responses to Ini dia BUKTI saya berjaya Buat Duit Dengan Mobicow!

  1. eCommerce Malaysia January 21, 2017 at 8:41 am #

    dulu aku pernah pakai iklan dari mobicow, yg aku boleh katakan ianya agak menarik lah. earning pun bagus

    • Sabree Hussin January 23, 2017 at 9:08 pm #

      Aku pulak baru nak cuba. Tak sangka lebih senang nak dapat income berbanding lain-lain program pengiklanan sebelum ni

  2. lokman amirul March 12, 2017 at 3:47 pm #

    memang baguslah mobicow nie…memang terbaik…

Trackbacks/Pingbacks

  1. Program Pengiklanan Mobicow ada potensi jadi sumber pendapatan pasif - Sabree Hussin Dot Biz - February 21, 2017

    […] (1) Ini dia BUKTI saya berjaya Buat Duit Dengan Mobicow! […]

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes